Arrangementer

Store VEGA:

Lørdag
Kl. 20.00
Forsalg:
250 kr. + gebyr
Entré:
250 kr. + gebyr

50'er fest i VEGA

Dørene til VEGA åbner kl. 19.00! Men...
Der vil allerede fra kl. 15.00 være åbent i Ideal Bar med gratis danseskole v. Per Rock, ligesom der i Rejsbygade ved indgangen til VEGA vil være fyldt med forskellige aktiviteter helt frem til, at dørene åbner.

Folkekøkken i Rejsbygade
Der vil også være folkekøkken i Rejsbygade med mulighed for spisning fra kl. 18.00 til kl. 20.00. 

Styling i VEGAs foyer
Foyeren i VEGA åbner fra kl 15.00, hvor de hurtige kan lade sig style til aftenens festligheder. Der er stylister frem til kl. 22.00. 


Rockfest i Lille VEGA
For dem som udelukkende vil feste til tidens rockmusik, er det muligt at komme ind i Lille VEGA til 100 kr. fra kl. 24.00. Ellers er adgang til Lille VEGA naturligvis inkluderet, når man køber billet til 50'er festen. 
Læs mere om de mange yderligere aktiviteter til festen.

VEGA & Golden Days præsenterer:
Storstilet 50'er-fest i VEGA
Lørdag den 8. september fra klokken 20 til den lyse morgen åbner VEGA dørene til en storstilet 1950’er-fest i alle husets tre etager, hvor pop-croonere, big band, rockabillies, retro-stylister, bartendere og jazz-poeter fester med publikum som i den spæde frigørelsestid.

VEGAs tidstypiske 50’er-arkitektur er på aftenen iscenesat og stylet, så stil og stemning skifter fra rum til rum. Se vores lille teaser-video med Emil Thorup, der har svært ved at finde Store VEGA:

Store VEGA
Store VEGA bliver omdannet til et gigantisk old-school afdansningsbal, hvor DR Big Bandet spiller 50'ernes mest moderne jazz - nemlig vestkyst-jazzen. Sammen med den legendariske dirigent fra 50'erne, Ib Glindemann, møder Bigbandet nutidens sangere som Ane TrolleCoco O (Quadron) Silas Bjerregaard (Turboweekend).

De ligger for en aften de moderne hits på hylden og synger evergreens for bænkevarmere og de heldige på dansegulvet med et fyldt balkort. Se hvordan det kan se ud på klippet her fra 1957.

Lille VEGA
Vil man have noget farlig ungdom, kan man kaste sig ud i varmblodig fest med rockabillies og The Beatophonics, som på scenen i Lille VEGA spiller old school rock'n'roll med bl.a. Keld Heick, guitarist Johnny Stage (Sort Sol, Martin Hall m.fl.), Søren Koch, Josephine Philip (Darkness Falls), Steffen Westmark (The Blue Van) samt Freja Loeb.

Senere på aftenen lokker tonerne fra Frankie Teardrop DJ Team, DJ Cille Veje og The Dulfadettes, der spiller 50’hits natten igennem på dansegulvet i Lille VEGA.

VEGA Lounge
Er man til en cool atmosfære, finder man den i Loungens cocktailbar. Hér er der Old Fashioned i glasset og intime talks for de sofistikerede, der kan læne sig tilbage i jazzhulen, mens Magnus Hjorth Trio spiller bebop og cool jazz i baggrunden.

NB: Mulighed for køb af billetter med studierabat!!!
Det er muligt at købe billetter med studierabat mod forevisning af gyldigt studiekort i døren. Prisen er 200 kr + gebyr. 
Køb billet med studierabat.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.