Arrangementer

Lille VEGA:

Fredag
Kl. 20.00
Forsalg:
150 kr. + gebyr
Entré:
150 kr. + gebyr

Alina Devecerski

NB: Koncerten er desværre aflyst.
Billetter kan refunderes, hvor de er købt.

Den svenske electropop-sangerinde Alina Devecerski, der blandt andet er kendt for megahittet "Flytta på dej" fra albummet Maraton, er klar til at skabe en fest i Lille VEGA fredag den 3. maj.

Sommerens store hit
Alina har i flere år skrevet musik til andre kunstnere, men er nu selv sprunget ud som som artist med albummet Maraton, som sommerhittet ”Flytta på dej” var en forløber for.

I løbet af sommeren er nummeret blevet danset heftigt til på festivaler i hele Norden. Desuden har nummeret solgt platin og toppet den danske trackhitliste. I både Sverige og Norge har singlen solgt hele tre gange platin.

Hjælp fra Kent
Udover singlerne ”Flytta på dej” (og dens stærke b-side ”Jeg svär”), ”Ikväll skiter jag i alt” og den mere stille "De e dark nu" består albummet af seks numre, der er skrevet og produceret af Alina selv sammen med Christoffer Wikberg.

Jocke Berg, frontmand og guitarist i Kent, har også været med til at skrive to af sangene på albummet. Maraton handler om følelser, faser i livet og også om at turde stole på sig selv.

Tilbage til København
Henover sommeren har Alina og hendes band givet koncerter på festivaler som Peace & Love og Storsjöyran og i en række store nordiske TV-shows. Siden har Alina været på en efterårsturné, der startede på KB3 i København.

Til foråret er Alina Devecerski og hendes band igen klar til at sparke gang i publikum - denne gang på scenen i Lille VEGA.
Koncerten er aflyst. Billetter kan refunderes, hvor de er købt.

Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.