Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
125 + gebyr
Entré:
125 kr. + gebyr

Barbara Moleko

Support: Franceska

Ny info: Franceska er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Den sprudlende dansk-sydafrikanske sangerinde Barbara Moleko, der er aktuel på L.O.C. hit- singlen ”Helt Min Egen” og på det netop udgivne debut album Lykken Er…, giver koncert i henholdsvis Train og VEGA, som de eneste det kommende forår.

På tour med L.O.C.
Barbara turnerer i øjeblikket med L.O.C. som opvarmning, hvor hun med sin sprøde soul-sound charmerer publikum med toner fra 1. singlen ”Dum For Dig”, som er gået fra #60 til #29 på Airplay charten på bare tre uger.

Til stor begejstring optrådte hun i oktober i Go' Morgen Danmark med singlen, som man kan se her, og i september spillede hun en udsolgt koncert i Ideal Bar.

Reflektioner over lykken
"Albummet er en rejse igennem, hvad man tror, kan gøre en lykkelig. Er det kærlighed? Er det at blive rig? Er det at få lov til at rejse? Jeg tror ikke, der er grænser for, hvordan man kan leve et liv.", siger Barbara Moleko om sit debutalbum.

Sangerinden peger dermed også på den røde tråd, der løber gennem numre som ”Misfornøjet”, ”Det forbi”, ”Lykken er …” og ”Rejser mig op”.

Relateret indhold:
Se billeder fra da Barbara Moleko optrådte i VEGAs Ideal Bar tidligere på året i fotogalleriet.

Support: Franceska
Hvis ikke navnet Franceska umiddelbart klinger rungende i hukommelsen, er det muligvis, fordi hun tidligere har fungeret under R'n'B-aliaset Shaque Lilli, som i 2009 udgav albummet Love Child.

Dertil kommer en efterhånden lang karriere på scenen, hvor hun har backet prominente og ikoniske kunstnere som den legendariske Grace Jones. Mere aktuelt kan Franceskas talent opleves live i selskab med de hjemlige top-artister Medina og Vinnie Who.

Kommende Franceska-plade
Franceska er nu klar til at kaste det tidligere musikalske alter ego fra sig og har indgået et samarbejde med Fake Diamond Records, og den 27-årige sangerinde, producer og sangskriver er netop nu i studiet og færdiggøre hendes kommende soloudspil på dansk. Lyt til singlen "So Much Love".

Hendes ophav er i oldschool R&B, hvor hun er inspireret af sounden fra nogle af 80ernes og 90ernes R&B-konger som Jimmy Jam & Terry Lewis, Teddy Riley og Timbaland, kombineret med en lyrisk inspiration fra danske artister som C.V. jørgensen og Sanne Salomonsen.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.