Arrangementer

Lille VEGA:

Torsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
130 kr. + gebyr
Entré:
130 kr. + gebyr

Bear In Heaven

Torsdag den 14. juni gæster det amerikanske indie-rockband Bear In Heaven Lille VEGA. Bandet, der netop har udgivet pladen I Love You, It's Cool, blev med deres tidligere plade udråbt som ”Best New Music” af musikmagasinet Pitchfork. Tidligere har de spillet sammen med danske Oh No Ono.

Anmelderrost rock
Bear in Heaven laver alternativ electrorock med falset-vokal, store klangflader og tydelige referencer til psykedeliske- og elektroniske rocklegender.

Den amerikanske trio fik for alvor deres gennembrud i 2009, hvor deres seneste album Beast Rest Forth Mouth blev udråbt som ”Best New Music” af det indflydelsesrige musikmagasin Pitchfork, der samtidig gav pladen 8,4 ud af 10.

Albummet indeholdt blandt andet sangene "Lovesick Teenager" og "Ultimate Satisfaction"

Dansk forbindelse
Bear in Heaven har et helt særligt forhold til Danmark, og specielt til de to bands Slaraffenland og Oh No Ono. På Beast Rest Forth Mouth var Slaraffenland takket i coveret, og bandet har udtalt, at Oh No Ono’s album Eggs fra 2009 er et af deres absolutte favoritalbums. 

Venskabet mellem Oh No Ono og Bear In Heaven blev markeret i 2010, da de to bands stod sammen på scenen i Lille VEGA og spillede en fælles koncert. Nu er bandet tilbage i Lille VEGA, men denne gang kan man opleve bandet alene på scenen med et nyt album i bagagen. 

I Love You, It's Cool, 2012

Beast Rest Fourth Mouth, 2010
Gaffa
Soundvenue

Live, Voxhall, 2010
Gaffa

Relateret indhold:
Læs interview med bandet fra sidst de gæstede Lille VEGA.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.