Arrangementer

Store VEGA:

Tirsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
225 + gebyr
Entré:
225 kr. + gebyr

Ben Howard

Support: Monica Heldal

Ny info: Monica Heldal er blevet tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Den 25-årige britiske singer/songwriter Ben Howard er seneste skud på stammen i en stolt tradition hos det engelske pladeselskab Island Records, der bl.a. tidligere har udsendt Nick Drake og John Martyn.

På hitlisterne i både UK og US
Ben Howards debutalbum, Every Kingdom, udkom i Europa sidste efterår, hvor det bl.a. opnåede en sjetteplads på den engelske album-hitliste.

Albummet har i Howards hjemland for længst fået “guld”-status med mere end 160.000 solgte eksemplarer. I USA udkom albummet i april i år, hvor han også turnerede i forbindelse med udgivelsen.

Flotte singler
Her kan du se videoen til Ben Howards seneste single "Only Love" og begynde at glæde dig til koncerten i Store VEGA den 18. december. Sidst Ben Howard var i Danmark i 2011, spillede han for et totalt udsolgt Pumpehuset.

Support: Monica Heldal
Aftenens support kommer i form af en blot 21-årig norsk singer/songerwriter, der allerede nyder international bevågenhed.

Monica Heldals flair for guitar, hendes smukke stemme og magiske sange får hendes optrædener til at gå op i en højere enhed. 

Se sangerinden optræde live på TV med nummeret "Conman Coming".
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.