Arrangementer

Ideal Bar:

Tirsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
80 kr. + gebyr (inkl. koncertøl)
Entré:
90 kr. (inkl. koncertøl)

Blackbird Blackbird

Flyttet til 9. april

Koncerten er flyttet til den 9. april.
Billetter købt til den 5. marts kan også benyttes til den nye koncertdato eller kan refunderes, hvor de er købt.

Oplev Blackbird Blackbirds ambiente lydunivers til marts
Amerikanske Mikey Maramag har siden 2010 skabt drømmende lydbilleder under aliasset Blackbird Blackbird. På hans seneste udgivelse, ep’en Boracay Planet, bevæger han sig væk fra sit melankolske univers og leverer fem glødende og yderst dansable sange.

Melankolsk sommer-hjerte
Mikey Maramag er født og opvokset på Hawaii, men er nu bosat i San Fransisco. Han udsendte i 2010 debuten Summer Heart, der er en samling af hans tidligere ep’er og indeholder hele 16 sange.

På pladen forenes den smukke ambiente lyd med en tilbagetrukken og utydelig vokal, der let flyder sammen med de mange lag og samples.

På sin anden udgivelse, Halo, fra 2011, bevægede han sig over i en mere mørk og tungsindig stil. Det skete dog uden at miste den drømmende og nærmest naive lyd, der kendetegnede debuten.

Upbeat folktronica
Blackbird Blackbirds seneste udspil er den fem numre lange ep Boracay Planet. Her kommer en noget lettere og mere upbeat stemning til udtryk.

Vokalen er blevet mere fremtrædende og smyger sig kælent over de varme toner. Tankerne ledes let hen på sommier og bølgeskvulp, fx på numrene ”It’s a War” og ”All”.

Når Blackbird Blackbird går på scenen til Ideal Bar den 5. marts, vil man derfor kunne drømme sig væk til varmere himmelstrøg i Maramags selvskabte genre-univers folktronica.

DMF - Dansk Musikerforbund støtter Ideal Bar Live-koncerterne.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.