Arrangementer

Lille VEGA:

Fredag
Kl. 21.00
Forsalg:
125 kr. + gebyr
Entré:
125 kr. + gebyr

Bottled in England

Support: Carlis + Beastie Respond

Ny info: Afterparty i Ideal Bar efter koncerten og Carlis erstatter Battlekat som support. 
Se mere nederst.

Bottled In England stormer frem med et VEGA-show, en landsdækkende turné, en plads på By:Larm samt en kommende ep, der bl.a. gæstes af Troels Abrahamsen fra Veto. Oplev dem i Lille VEGA den 11. januar.

Ny drum'n'bass-ep
Trods det faktum, at Bottled in England kun har en enkelt ep i ryggen, har de allerede formået at markere sig markant på den danske og europæiske elektroniske scene. Hør bl.a. duoens lyd på "Scare Me" og "Change".

Den 7. januar 2013 udkommer duoens andet udspil, Architect ep, der tematiseres omkring skabelse og konceptualiseres ved, at ep’ens fire numre gæstes af henholdsvis sangerinden Lydmor, rapperen Manky, Scarlet Chives’ Maria Mortensen og ikke mindst Veto-frontmanden Troels Abrahamsen.

Masser af festivaler
Duoen, bestående af Daniel Vognstrup (bas) og August Dyrborg (trommer), har siden 2011 spredt deres håndspillede drum’n’bass og fandenivoldske sceneoptræden gennem et utal af koncerter i Danmark og resten af Europa.

Bandet har bl.a. optrådt på tyske Fusion Festival, hollandske Melkweg Amsterdam, SPOT Festival og Roskilde Festival. Tidligere dette år fremhævede tyske Rolling Stone Magazine gruppens kvalitetsprægede basrave.

Udgivelsen af ep’en følges op med en omfattende turné, der bl.a. fører duoen og deres livegæster til By:Larm og Lille VEGA.

Se billeder fra da Bottled in England varmede op for Veto i VEGA i efteråret.

Live - Roskilde Festival, 2011: 
 Gaffa 
 Soundvenue

Support:
Carlis
Den unge duo Carlis gæster Bottled in England som support med deres drømmende electronica. Hør en forsmag i form af singlen "Eskimos on Lava".

Beastie Respond
Beastie Respond - alias dj, producer og musiker Tobias Hjørnet - er det andet navn, der varmer publikum op, inden Bottled in England indtager scenen med et væld af nye og gamle livegæster. Beastie Respond spiller også electronica og drum'n'bass, og optrådte bl.a. på Pavilion Junior i sommer på Roskilde Festival.

Live - Roskilde Festival, 2012:
 Soundvenue

Afterparty
Aftenen afrundes med et afterparty i Ideal Bar, hvor Bjarnfoss (Kúra) og Knuckle Walkers vender plader og muligvis uddeler smagsprøver fra deres remix af Architect EP.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.