Arrangementer

Store VEGA:

Torsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
225 kr. + gebyr
Entré:
225 kr. + gebyr

Børnecancerfonden Støttekoncert

Koncerten er udsat

Ny info: Støttekoncerten er desværre blevet udsat på ubestemt tid. Billetter vil blive refunderet via Billetlugen.

Der bliver tale om en sand stjerneparade, når Team Rynkeby Rigshospitalet åbner dørene til sommerens helt store velgørenhedskoncert i Store VEGA i København torsdag den 7. juni kl. 20.

Line-up:
- Jordans Drive
- Thomas Meilstrup
- A Friend in London
- Joey Moe
- The Storm
- Soluna Samay

Konferencier: Peter Tanev  

Snyd ikke dig selv, din familie, dine venner og kolleger for denne unikke musikalske oplevelse. Prisen pr. billet er 225 kr. og hele overskuddet fra koncerten går til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

Om Team Rynkeby:
Team Rynkeby er et dansk-svensk velgørenhedscykelhold, der hver sommer cykler fra Danmark til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden i Danmark og Barncancerfonden i Sverige.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002 af medarbejdere fra den danske juicevirksomhed Rynkeby Foods A/S, der også er holdets hovedsponsor.

I 2012 består Team Rynkeby af 790 cykelryttere og 170 hjælpere fordelt på 13 danske og fire svenske hold. De danske hold indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark, mens de svenske hold indsamler penge til Barncancerfonden i Sverige.

Deltagerne på Team Rynkeby er motionscyklister af begge køn, i alle aldre og med vidt forskellige jobs, uddannelser og baggrunde. Deltagernes forskellighed og deres geografiske fordeling i både Danmark og Sverige gør det lettere for Team Rynkeby at sprede budskabet om indsamlingen til fordel for børn med kræft og deres familier.

I 2011 indsamlede Team Rynkeby 9,7 millioner DKK til kampen mod børnekræft.
Koncerten er aflyst. Billetter kan refunderes hos Billetlugen.

Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.