Arrangementer

Store VEGA:

Fredag
Kl. 21.00
Forsalg:
200 kr + gebyr
Entré:
200 kr. + gebyr

Cheff Records

NB. Dørene åbner kl. 21.

Sceneshow udover det sædvanlige

At der bliver smæk fredag den 27. september, når medlemmerne af Cheff Records forvandler Store VEGA til et kogende kaos af dancehall, hiphop, trap og bas, er der vist ingen tvivl om.

Cheff-crewet har nemlig stablet et kæmpe show på benene, der vil sætte en tyk streg under, hvorfor Cheff er de bedste.

Lige nu brainstormes der på vanvittige idéer og tiltag til showet, men én ting er sikkert; Du vil komme til at kunne opleve et Cheff-hold, der stiller med stærkeste line-up til et sceneshow ud over det sædvanlige!

Med stribevis af hæsblæsende shows på bl.a. Roskilde, til RAW og Distortion, skøre og vilde videoer samt udgivelser som Greatest Hits 2011 (Kidd), 20’er i byen (Shaq Boosie), C'mon (Eloq), Fra Klumben til pladen (Klumben) og Megaflex (Sukkerlyn) har Cheff Records de seneste par år markeret sig som et de mest interessante og indflydelsesrige musikalske kollektiver herhjemme.

Både individuelt og i fællesskab har medlemmerne af Cheff Records været med til at udvikle lyden på den danske urban-scene.

Nye albums på vej
Inden festen i Store VEGA kan man glæde sig til nyt fra chefferne. Den 24. april udsendte Sukker Lyn en ny video til nummeret ”Hold Lidt Igen” fra debuten Megaflex (marts 2013).

Og udgivet i løbet af sommeren er debuten fra dancehall-rapperen TopGunn, som den 6. maj sendte albummet 21 på gaden. Første single fra albummet, nummeret ”Tilbud”, udkom fredag den 29. marts.

Et tredje cheff-medlem, dancehall-rapperen Klumben, arbejder i øjeblikket også på nyt album i form af en opfølger til Klumbens solodebut Fra Klumben til pladen, der vandt adskillige priser for albummet samt for singlen ”Faxe Kondi”.

Så udover Cheff-crewets efterhånden ganske omfattende bagkatalog af hits som "Ik lavet penge", "Uhh det er så svært at være så god", "Fetterlein", "Hemligt nummer", ”Hobby”, ”Faxe Kondi”, "Bor Her” og ”Rundt" kan man se frem til nye tracks til koncerten i VEGA.

Efterfest i VEGAs Lounge
Udover koncerten i Store VEGA er det også muligt at købe billet til den efterfølgende fest i VEGAs Lounge. Her vil Cheff-crewet slå sig løs sammen med gæsterne og et udvalg af Københavns bedste urban-dj’s, der bliver håndplukket til lejligheden. Der er altså lagt i ovnen til en sindssyg aften og nat, fordi...
NB! Efterfesten er udsolgt.

Cheff er de bedste - du véd det!

Live - Kidd, Lille VEGA, 2012

Relateret indhold:
Se billeder fra da Kidd med support af Klumben & Raske Penge gæstede et udsolgt Lille VEGA i 2012.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.