Arrangementer

Store VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
160 kr. + gebyr
Entré:
160 kr. + gebyr

Dúné

Support: 180° Virvar

NB: 180° Virvar tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Bemærk nyt starttidspunkt for koncerten!
 
Så er der nyt album fra Dúné! Albummet Wild Hearts udkom den 4. februar, og bandet tog efterfølgende på tour. Her spiller de i Store VEGA den 30. marts.

Tæt på afgrundens rand genfandt Dúné spilleglæden
Dúné har fundet tilbage til spilleglæden og har genfundet kernen både i musikken og i konstellationen. Bandet udsendte for nylig sangen "Hell No!", med hvilken de satte en fin afslutning på det store Danish Music Awards i Forum.

Det nye nummer var en forløber for gruppens tredje album, der udkom den 4. februar 2013.

Fra Enter Metropolis til Wild Hearts

"Da vi skulle udgive vores andet album kunne intet blive stort nok. Det hele handlede om stylister, lædertøj og kæder. Skive var ikke stor nok til os, ikke engang København, så vi skulle bare direkte videre til Berlin, men det var jo slet ikke os,” udtaler bandet.

I de efterfølgende år tog den udvikling hårdt på bandet, og de gik fra at være syv medlemmer til at være fire tilbage. Dette ledte også til flere ændringer og udskiftninger i samarbejdspartnere.

"I flere perioder var vi faktisk ikke sikre på, om der nogensinde ville komme mere musik fra Dúné. Vi besluttede os for at lave vores tredje album i hemmelighed. Bare os fire i vores øvelokale i Berlin. Ingen deadlines. Ingen pres.

På den måde kunne vi lave et album helt på vores egne præmisser, og trække vores samarbejdspartnere ind i processen i et tempo, der passede os,"
fortæller forsangeren Mattias, og derfor er Wild Hearts også blevet lyden af Dúné anno 2013.

Opfølger til den succesfulde Enter Metropolis
Sidste gang Dúné var albumaktuelle var i 2009 med Enter Metropolis, der blandt andet indeholdt singlerne "Victim of the City", ”Let Go of Your Love” og ”Heiress of Valentina”, og som senere på året blev fulgt til dørs af den anmelderroste dokumentarfilm Stages om Dúné.

Relateret indhold
De fire drenge i Dúné har sendt en videohilsen til VEGA og sine fans, hvor de fortæller, at de glæder sig til koncerten den 30. marts - se videoen i VEGAs videoblog. Se også billederne fra Dúnés seneste koncert i VEGA.

Wild Hearts (2013):
 Gaffa
 Berlingske Tidende

Live - NorthSide Festival, 2012: 
 Gaffa

Support: 180° Virvar
Det respekterede musikkollektiv 180° Virvar har netop udgivet deres andet album, Choise is [insert words], som er blevet modtaget strålende af anmelderne.

180° Virvar, som blev dannet i København i 2004 med inspiration fra bl.a. Massive Attack og den eksperimentelle alternative scene, har en skandinavisk og eksperimenterende lyd.

Hen over sommeren vil de spille på flere danske festivaler samt fortsat eksperimentere med form og indhold i deres liveoptræden, for at give publikum den ultimative helhedsoplevelse.

Choise is [insert words] (2012)
 Gaffa
10/10 Diskant
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.