Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
185 + gebyr
Entré:
185 kr. + gebyr

Donkeyboy

Support: Hanne Kolstø

Ny info: Hanne Kolstø er tilføjet som support
Læs mere nederst

De norske popsmede i Donkeyboy kommer til VEGA lørdag den 5. maj, og med sig har de deres nye album Silver Moon, hvorfra vi allerede har fået ørehængeren “City Boy”. Der er flere hits på vej, så det lover godt for en sublim koncert i Lille VEGA.

Travle Donkeyboys
Det er snart tre år siden, synthpopperne i Donkeyboy debutterede med singlen "Ambitions”, og siden da er det gået stærkt for de fem æseldrenge.

De har således toppet singlehitlisterne i Norge og Sverige og solgt 115.000 eksemplarer af debutalbummet Caught In A Life, som udkom i oktober 2009.

Samtidig har de turneret land og rige rundt i mere end et år og spillet over 100 koncerter, modtaget flere Spellemann-priser (den norske udgave af Grammyprisen) og en svensk Grammipris for ”Bedste internationale nykommer”. Nu topper de så hitlisterne igen med deres nye single ”City Boy”.

Nordmænd med internationalt potentiale
At Donkeyboy ikke kun er et norsk fænomen, beviste de allerede på Caught In A Life, der blev et kæmpe hit i både Sverige og Finland, og de turnerede også både UK og Tyskland tynde.

Nu har poporkestret i den grad også fået skovlen under det danske publikum med førstesinglen fra det kommende album Silver Moon - den ultrafængende elektro-pop-smasher ”City Boy”.

Donkeyboy kommer til at lægge Danmark ned i 2012, for Silver Moon, der udkommer til marts er fra start til slut fyldt med skarptskårne pophits.

Så skynd dig at skrive koncerten i kalenderen og få skaffet billetten. Donkeyboy er kommet til DK for at blive…

Support: Hanne Kolstø
Med sig som support medbringer Donkeyboy den norske electro-singer/songwriter Hanne Kolstø, der for nylig udgav albummet Riot Break, som bl.a. indeholdt singlen "The City". På albummet gør hun flittigt brug af sin loopstation, guitar og små keyboards, imens hun synger sine mangefacetterede sange med legende lethed. Kolstø er også kendt fra en lang række andre projekter, bl.a. triphop-duoen Thelma & Clyde.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.