Arrangementer

Store VEGA:

Mandag
Kl. 20.00
Forsalg:
285 kr. + gebyr
Entré:
285 kr. + gebyr

Dropkick Murphys

Support: Frank Turner + Skullclub

Frank Turner og Skull Club er tilføjet som support. 
Læs mere nederst.

NB! Koncerten er rykket fra Falconer Salen.
Billetter købt til koncerten i Falconer Salen er også gældende til koncerten i Store VEGA.

Start 2013 med en fest 
2013s første måned bliver på ingen måde kedelig, når Dropkick Murphys indtager København. Det amerikanske band er nemlig klar til at vælte Store VEGA med deres alternative punk-rock den 21. januar. 

Bandet gæstede Danmark tidligere i år, hvor de lagde et totalt udsolgt Store VEGA for deres fødder med en særdeles festlig koncert. Og nu er de altså klar til at gøre det igen.

Amerikansk punk med irske elementer
Dropkick Murphys har siden 1996 været at finde på den amerikanske punk-scene, og det syv mand store band har i den grad formået at skille sig ud.

De henter en stor del af deres inspiration hos navne som Stiff Little Finger, The Clash og AC/DC, men har skabt deres egen, helt unikke lyd.

Dropkick Murphys blander rå og larmende punk-rock med elementer fra den traditionelle keltiske folkemusik, som på "Rose Tattoo" og "Going Out in Style". 

Det unikke miks af stilarter og traditioner har givet bandet succes langt udover hjemlandets grænser, og de er nærmest konstant på turne et sted i verden.

Album nummer otte på vej

Derfor er det også imponerende, at Dropkick Murphys siden 1998 har udgivet ikke mindre end syv studiealbums samt en række livealbums. Især live-indspilninger af deres berygtede St. Patricks Day-fester er blevet rost.

Nu er bandet så på vej med deres ottende album, Signed and Sealed in Blood, der landede i butikkerne den 8. januar. Så alt peger på, at der også bliver spillet et par af de nye sange til koncerten den 21. januar i Store VEGA.

Relateret indhold
Se billeder fra sidst Dropkick Murphys skabte en fest i Store VEGA HER.

Support: Frank Turner og Skull Club

Frank Turner er engelsk folk/punk-sanger, der tidligere været frontmand i Million Dead, men siden 2005 har han optrådt som soloartist. Der kommer i marts måned et nyt album fra Frank Turners hånd, og det er muligt at download en gratis smagsprøve HER.

I 2011 udsendte han det roste album England Keep My Bones, der med numre som "I Ever I Stray" og "Peggy Sang The Blues" understreger Frank Turners talent for at blande punkens energiske passion med folk-musikkens gode melodier. 

Skullclub 
Skullclub lyder ikke som noget andet på den danske rockscene. Stilen er hård, energisk og upoleret rock blandt med en omgang punk og folk.

Bandets tekster fortæller hårdtslående historier om hjemvendte krigsveteraner, folk på kontanthjælp, fordrukne søfolk, rockere og hooligans, leveret på både dansk og engelsk. Der er ingen regler, bare det virker.

Debut-ep’en Død og Kritte udkom i 2011 med sange som ”Toon Army” og ”Hi-FI Riot”.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.