Arrangementer

Lille VEGA:

Onsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
200 + gebyr
Entré:
200 kr. + gebyr

El-P + Killer Mike = Run The Jewels

Support: Skinz - Flyttet til Lille VEGA

Ny info: Skinz er blevet tilføjet som support.
Læs mere nederst.

NB! Koncerten er flyttet til Lille VEGA.
Billetter købt til Store VEGA gælder selvfølgelig også til Lille VEGA.

Hiphop-sværvægterne Killer Mike og El-P har forenet kræfter i fællesprojektet Run The Jewels og lægger vejen forbi Lille VEGA den 20. november til et brag af en hiphop-fest.

Det modsatte bullshit
Da Killer Mike & EL-P i sommer gæstede Roskilde Festival, kvitterede Politiken med følgende fine beskrivelse:

”Han (Killer Mike) lever stadig under radaren i bred forstand, men med koncerten i Roskilde viste han sin styrke og gav folk det, de havde brug for: det modsatte bullshit.”.
Lyt til nummeret "Banana Clipper" feat. Big Boi.

Årtiets bedste hiphop-samarbejde
Og de to hiphop-sværvægteres fællesprojekt Run The Jewels har da også kun fået roser med på vejen af både internationale og danske medier.

Thomas Treo beskrev det som ”militant megafunk og et kort og kompromisløst vredesudbrud”, og NME har sågar kaldt deres samarbejde for det ENESTE væsentlige hiphop samarbejde i dette årti – med slet skjult henvisning til d’herre Jay Z og Kanye Wests Watch The Throne.

Run The Jewels annoncerede deres samarbejde i april 2013, og allerede i juni blev deres selvbetitlede album udgivet. Hør bl.a. nummeret "36" Chain".

Se de erfarne herrer i det nye samarbejde til et brag af en hiphop-fest i Lille VEGA den 20. november.

Run The Jewels (2013)
8,5 / 10 (Best New Music) - Pitchfork
8 / 10 - NME

Relateret indhold:
Se billeder fra da den ene halvdel af Run The Jewels, Killer Mike, gav koncert i Lille VEGA i januar 2013.

Support: Skinz
Skinz debuterede i 2012 med singlen "Du ved Du Gør Det" og i slutningen af året røg han på både Gaffa og Poplicks liste over ’Ones To Watch’ for 2013.

Netop nu den 26-årige danske rapper, sanger og sangskriver aktuel med gadehittet "Ovrstrgn" med features fra Abbaz fra Cheff Records og WANR fra Specktors.

"Ovrstrgn" er et forfriskende og iørefaldende miks af r’n’b krydret neo-soul, et twist hiphop og masser af urban hit street appeal.

Skinz arbejder lige pt. på at færdiggøre hans debut-ep, som skulle stå klar i starten af det nye år. Ep'en gæstes af navne som Medina, Uso & Johnson mm.

Vidste du, at VEGA ejes af en fond, der hedder Koncertvirksomhedens Fond? Fonden er skabt med det eneste formål at lave gode koncertoplevelser for publikum og musikere.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.