Arrangementer

Store VEGA:

Tirsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
280 + gebyr
Entré:
280 kr. + gebyr

Emeli Sandé

Support: Charlene Soraia

Ny info: Charlene Soraia tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Den unge skotske sangerinde, som i 2011 udgav sin første single ”Heaven”, der blev et verdensomspændende hit, offentliggør nu sit indtog i Store VEGA.

Debutalbum ude nu
På debutalbummet Our Version Of Events, der så dagens lys i 2012, findes hits som ”Daddy” og ”Next To Me”, som tydeligt understreger melodier, der trækker på både soul, R&B og gospel med Emeli Sandés stemme, som det absolut centrale midtpunkt.

Albummet er det mest sælgende i England i 2012, og det bliver fejret med en genudgivelse i form af en special edition med fem ekstra numre, der udkommer den 22. oktober.

Utroligt sangtalent
Emeli Sandé er en fantastisk dygtig sangerinde; hun har en utrolig stemme med masser af tyngde, og samtidig adskiller hun sig fra mange andre store sangerinder, fordi hun har så meget kant.

Da hun optrådte på dette års NorthSide festival med opbakning af eminente korsangere og et utroligt velspillende band, efterlod hun publikum i ren Sandé-ekstase.

GAFFA gav skrev bl.a. om koncerten på Northside Festival:
Nærværende anmelder får hjertebanken, gåsehud og tårer i øjnene. Ikke fordi det er sørgeligt, men fordi det er så intenst, livsbekræftende og overvældende.

Our Version of Events (2012)
 Gaffa

Support: Charlene Soraia
Som opvarmning medbringer Emeli Sandé den britiske sangerinde og sangskriver Charlene Soraia. Hendes debutalbum, Moonchild, kom i 2011, hvor hun også havde et stort hit i England med sit cover af The Callings “Wherever You Will Go”.

Snart udkommer Soraias andet album Love Is the Law, og fra det kan man nu høre første single, der har fået titlen “Ghost”. Inden Emeli Sandé går på scenen, kan Charlene Soraia nu høres for første gang i VEGA.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.