Arrangementer

Ideal Bar:

Torsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
80 kr. (inkl. koncertøl) + gebyr
Entré:
90 kr. (inkl. koncertøl)

Emily Wells

Support: Gottschalk

Ny info: Gottschalk er tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Den amerikanske producer, sanger og komponist Emily Wells er kendt for sit varierede brug af både klassiske og moderne instrumenter samt sin behændige tilgang til live-sampling.

Det kan man få et indblik i, når hun giver koncerter i København, Aarhus og Odense i november. Første stop er i Ideal Bar den 14. november.

Mixer og mestrer det meste
Emily Wells er født i Amarille, Texas og startede sin musikalske karriere som violinist i en alder af fire. Hun bevægede sig gradvist fra Suzuki-metoden til sangskrivning, guitar og hjemmestudie.

Emily er lidt af et multitalent; ud over at være klassisk trænet violinist, spiller hun trommer, keyboard, mestrer beat-maskiner og alt andet, hun kan proppe ned i sin tour-taske, og disse talenter udnytter hun til fulde i sin musik.

Hendes musik består af alt fra analoge synthesizere til legetøjsinstrumenter, som giver Emilys folk-lyd et karakteristisk og selvstændigt præg.

Lyden af garage og hestefarm
Emily har siden 1999 indspillet og udgivet albums både selv og i samarbejde med diverse pladeselskaber, men det endte med at blive The Symphonies: Dreams, Memories and Parties fra 2008, der blev indspillet i en ydmyg garage, som blev hendes gennembrudsalbum.

Det seneste album fra multikunstneren er Mama fra 2012 – en samling af hendes yndlingsnumre produceret med nyfunden varme, som uden tvivl er relateret til det sted, hvor de fleste af sangene er blevet til.

Til dette album lejede Emily Wells en hestefarm i Topanga Canyon og gik her i gang med at producere Mama.

Hun indspillede stort set alle instrumenter selv - dog med lidt hjælp fra sin tour-kompagnon gennem længere tid, Sam Halterman. Mama er udgivet via Partisan Records, og i juni 2013 udkom også en akustisk version af albummet. Lyt bl.a. til et af hendes mest populære numre "Passenger".

Glæd jer til en spændende koncert med Emily Wells i Ideal Bar den 14. november.

Support: Gottschalk
Det danske indiepop-band Gottschalk varmer op inden Emily Wells. Bandet, med forsangerinde Maria Gottschalk i front, har netop udsendt deres seneste udspil, ep'en Heart Undercover.

Musikken kombinerer tunge beats med Marias smukke og alsidige vokal og inddrager elektroniske elementer i form af synths og droneguitarer. Teksterne handler om livet og det at være menneske, hvor det skrøbelige og stærke mødes.


Vidste du, at VEGA ejes af en fond, der hedder Koncertvirksomhedens Fond? Fonden er skabt med det eneste formål at lave gode koncertoplevelser for publikum og musikere.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.