Arrangementer

Lille VEGA:

Fredag
Kl. 21.00
Forsalg:
130 kr. + gebyr
Entré:
130 kr. + gebyr

Everything Everything

Support: Jetsi Kain

Ny info: Jetsi Kain tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Det engelske indierockband Everything Everything har netop udsendt deres nye album Arc, som de følger op med en forårsturné, der bl.a. fører dem til Lille VEGA fredag den 1. marts.

Nye hits
Førstesinglen ”Cough Cough” har allerede fundet plads i den engelske UK Top 40. Nu er de klar med et nyt udspil, ”Kemosabe”, som er blevet udvalgt som Ugens Uundgåelige på P3.

Everything Everything har eksisteret siden 2007 og er et stærkt rytmisk orienteret band, der laver eksplosivt eksperimenterende pop med forsanger Jonathan Higgs vokal i front.

Support for Muse og Snow Patrol
Bandet var tidligere på året support for Snow Patrol, på deres Fallen Empires UK Arena tour og har her i efteråret varmet op for selveste Muse, hvor de viste hvor meget potentiale de har.

Everything Everything drager på turné i begyndelsen af februar i kølvandet på udgivelsen af det nye album, der er blevet modtaget flot i udlandet, bl.a. af NME, der gav albummet en karakter på 8 ud af 10 og konkluderede om Everything Everything: "Slowly but surely, they are moving towards something extraordinary."

Relateret indhold
I VEGAs videoblog kan du se videoen, hvor det britiske musikmagasin NME har inviteret de fire fyre i Everything Everything på Tate Modern i London til en snak om bandets hits og kommende tour.

Arc (2013):

 Soundvenue
8/10 - NME
7.6/10 -
Pitchfork

Support: Jetsi Kain
Med inspiration fra 1960'ernes beat wave har Jetsi Kain skabt en fængende form for new wave-pop, der handler om ungdommens selvtillid og om at have en happy-go-lucky-attitude.

Sommerbrisen lurer i hvert omkvæd og appellerer til enhver, der gerne vil sætte vintermørket på stand by. Deres selvbetitlede ep fra september fik af anmelderne rosende ord med på vejen for det legende udtryk.

Førstesinglen ”I’m In Control” besnærer lytteren med sit optimistiske reggae-beat og imponerede det engelske musikmagasin NME, som anbefalede det som et af sommerens nye hits.

De ringlende guitarer og lette falset-vokaler har sikret ”Never Leave Home” syv uger på Det Elektriske Barometer.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.