Arrangementer

Store VEGA:

Torsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
260 + gebyr
Entré:
280 kr.

Gogol Bordello

Support: Alain Johannes (starter 19.30) & Devotchka

Det multi-etniske newyorker-ensemble Gogol Bordello er endnu engang klar til at fyre op for en omgang sigøjner-punk for det københavnske publikum.

Sidst de spillede på dansk grund var til Hopenhagen Live i december og ikke mindst Roskilde 2009, hvor de erstattede rapperen Lil Wayne og fik pladsen foran Orange Scene til at hoppe i takt til de østeuropæiske rytmer og den aggressive punkrock.

Den karismatiske frontfigur i Gogol Bordello-konceptet, Eugene Hütz, og hans kumpaner er netop kendte for deres uovertrufne liveshows, hvor tunge trommer, hidsige guitarriffs, groovy balkan-bas, klimtende mandolin og ikke mindst en vanvittigt fræsende violin mødes i kantede og medrivende melodier og river publikum med i et sandt univers af herlig energi. 

Gogol Bordello er albumaktuelle med Trans Continental Hustle, der er produceret af selveste Rick Rubin. Med nyt album i baggagen drager Gogol Bordello ud på landevejene, som også bringer dem forbi én af deres favoritbyer – København.

Support - Starter kl. 19.30
Opvarmningen til aftenens koncert leveres af hele to acts; det multi-instrumentale ensemble DeVotchKa samt den talentfulde amerikanske guitarist/sangskriver Alain Johannes.

Den chilenskfødte guitarist, sangskriver og producer Alain Johannes har et imponerende rock-cv, der tæller tourjobs med bl.a. Them Crooked Vultures, Eleven, Queens of The Stone Age, Spinnerette, PJ Harvey og Mark Lanegan. Denne aften i VEGA får du en smagsprøve på Johannes' solodebut Spark

DeVotchKa har med et mix af amerikansk folkpunk og mariachi-inspireret musik, skabt et enestående, originalt musikalsk udtrykt. Læs et interview med bandet fra Politiken HER.

Hopenhagen Live (2009) :
 Gaffa
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.