Arrangementer

Store VEGA:

Onsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
280 kr. + gebyr
Entré:
315 kr.

Hope Sandoval & The Warm Intentions

Support: Dirt Blue Gene

Den amerikanske singer/songwrtiter Hope Sandoval fik sit gennembrud med gruppen Mazzy Star, der gjorde hende til et kultnavn indenfor melankolsk folk-pop.

Sidste år udgav hun sammen med bandet The Warm Inventions albummet Through The Devil Softly og leverer endnu engang sadcore-pop i fineste stil. Sandoval drysser engleblidt stjernestøv hen over melodierne, og det er svært ikke at blive fortabt i den smukke, melodiøse stemme, der virker som et instrument i sig selv.

Live er hun kendt for næsten at trække fødderne væk under sit publikum, og den sagte sangerinde og hendes band bygger sangene op omkring et let jazz-anslag på trommerne, xylofon, en repeterende basgang og ikke mindst den hypnotiserende og fløjlsbløde vokal.

For at kunne yde de blide toner fuld retfærdighed og give koncerten den intime og nærværende stemning, spiller hun i Store VEGA til en siddende koncert af de sjældne, og der vil derfor være begrænset antal billetter.

Support for Hope Sandoval & The Warm Intentions bliver irske Dirt Blue Gene.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.