Arrangementer

Lille VEGA:

Tirsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
130 kr. + gebyr
Entré:
130 kr. + gebyr

Howler

Support: Hooded Fang

Ny info: Hooded Fang er tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Howler består af fire unge fyre fra Minneapolis, hvis demo blev opsnappet af det britiske pladeselskab Rough Trade, der straks skrev kontrakt med bandet og udgav ep’en This One’s Different. Nu kan Howler endelig høres i Danmark og VEGA for første gang den 29. maj.

Anmelderrost debutalbum
Med udgivelsen af Howlers debutalbum, America Give Up, har den unge gruppe allerede imponeret anmelderne med deres sprudlende garagerock af den dansevenlige og ukomplicerede slags.

Det er hurtige guitarlinjer, håndklap og velplacerede hooks, der leder tankerne hen på solbeskinnet surf-rock, og på førstesinglen ”I Told You Once” ringer guitarerne i smukkeste samspil med vokalen.

Herhjemme har anmeldelserne for debutalbummet været overstrømmende og blev i GAFFAs 5-stjernede anmeldelse beskrevet som:

America Give Up” er et velarrangeret, no bullshit, melodisk funderet album, hvis musikalske krumspring balancerer mellem det forudsigelige og uventede. Simpel nydelse”.

Sammenlignet med de helt store
Trods deres unge alder er Howler hurtigt blevet sammenlignet med etablerede bands som The Drums, The Strokes og The Vaccines, som de turnerede med sidste år.

Der er helt sikkert en stor fremtid i sigte for Howler. Glæd dig derfor til at opleve bandet for første gang i Danmark den 29. maj i Lille VEGA.

America Give Up, 2012
Gaffa
Soundvenue

Support: Hooded Fang
Hooded Fang spiller lo-fi indie-rock med surfelementer. Det canadiske band udgav i 2010 deres debutalbum med den simple titel Album.  Pladen indeholdt bl.a. singlen "Highway Steam".

Sidste år udkom så anden plade, Tosta Mista, og i kølvandet på denne udgivelse har bandet turneret massivt både alene og som opvarmning for Howler. 
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.