Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
130 + gebyr
Entré:
130 kr. + gebyr

I Break Horses

Support: Ice Cream Cathedral

Koncerten er aflyst.
Billetter kan refunderes, hvor de er købt.

Bandet giver følgende forklaring:
"Due to unforeseen circumstances, we've had to cancel the shows in Malmö and Copenhagen. We will be rescheduling these when the next record is out in 2013. Apologies to all of you that have bought tickets, refunds are available at point of purchase. We'll see you next time!"

Ny info: Ice Cream Cathedral er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

De har spillet opvarmningsjob for electrorock-bandet M83 hele sommeren, men nu er svenske I Break Horses hovednavn, når de til december kommer til VEGA med deres fyldige og støjende indie-sange.

Støjende drømme
Det har været en travl sommer for I Break Horses, der siden april har været på tour i USA som opvarmning for elektrorock-bandet M83. Nu bringer efteråret duoen til Lille VEGA den 15. december.

Ligesom M83 udtrykker I Break Horses tunge referencer til 80’ernes shoegaze-lyd, de leger med støjende kompositioner og alligevel skinner de drømmende indie-lyde tydeligt igennem. 

Populær debut
Bag bandnavnet I Break Horses finder man de to svenskere Marie Lindén og Fredrick Balck. De udgav sidste år debutpladen Hearts, som de fleste anmeldere var ganske enige om at give flotte stjerner.

I sær titelnummeret ”Hearts” blev fremhævet af Soundvenue, og også ”Load You Eyes”, som man kan se en improviseret video-udgave af her, stikker ud som et af de mere omfavnende numre.  

Hearts (2011)
 Soundvenue

Support: Ice Cream Cathedral
Support for I Break Horses denne aften er danske Ice Cream Cathedral, der har skrevet musik som et band siden oktober 2010.

Debut-ep'en, Straight Arcs, er indspillet og produceret i et sovekammerstudie, udgivet af bandet selv på kassettebånd og som ”name-your-price”-download på BandCamp. Ice Cream Cathedralx debutalbum, The Drowsy Kingdom, udkommer først i 2013. Lyt til førstesinglen "Rangers".

På scenen udfolder Ice Cream Cathedral sig som en energisk trio, der elegant snor sig mellem deres sanges fængende melodier og koncertens håndspillede intensitet uden backtrack - med imponerende multitasking i højsæde.
Koncerten er aflyst. Billetter kan refunderes hos Billetlugen.

Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.