Arrangementer

Ideal Bar:

Tirsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
60 kr. + gebyr
(inkl. koncertøl)
Entré:
70 kr. (inkl. koncertøl)

Jetsi Kain

Twilight Dogs

Med inspiration fra 1960'ernes beat wave har Jetsi Kain skabt en fængende form for new wave-pop, der handler om ungdommens selvtillid og om at have en happy-go-lucky-attitude.

Sommerbrisen lurer i hvert omkvæd og appellerer til enhver, der gerne vil sætte vintermørket på stand by. Det kan man gøre med Jetsi Kain og The Twilight Dogs i Ideal Bar d. 18. december.

Energi ala forbillederne
Jetsi Kain udgøres af Jakob Bøchner Müller og Frederik Gøtzstche, der har været venner siden deres gymnasietid. Begge musikere har levet af at lave musik i Storbritanien, men fandt først i år sammen i duoen Jetsi Kain.

Duoen formår at bringe samme energi ind i deres musik som forbillederne i The Beatles, The Beach Boys, Blur og Empire of The Sun.

NME anbefaling
Deres selvbetitlede ep fra september fik af anmelderne rosende ord med på vejen for det legende udtryk.

Førstesinglen ”I’m In Control” besnærer lytteren med sit optimistiske reggae-beat og imponerede det engelske musikmagasin NME, som anbefalede det som et af sommerens nye hits.

De ringlende guitarer og lette falset-vokaler har sikret ”Never Leave Home” syv på Det Elektriske Barometer.

Jetsi Kain - 2012
Undertoner
Soundvenue

Se billeder fra da Jetsi Kain spillede support for The Eclectic Moniker i juni. 

Support: The Twilight Dogs
Kvartetten The Twilight Dogs spiller alternativ folkpop, som trækker på referencer fra tåget 60’er-pop og den nuværende folk/singer/songwriter bølge.

Musikken er fyldt med lækre vokal harmonier og legende guitar riffs, der er svøbt ind i et æterisk miks af storladen intimitet. Lyt bland andet til singlen ”Lisbon”.

DMF
- Dansk Musikerforbund støtter Ideal Bar Live-koncerterne.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.