Arrangementer

Ideal Bar:

Torsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
60 kr. + gebyr (inkl. koncertøl)
Entré:
70 kr. (inkl. koncertøl)

Jørck

Support: Gottschalk (+ gæstesolist Steffen Westmark)

Den unge sangerinde Trine Jørck har netop udgivet debutalbummet Sustainable Dream på sit eget selskab. På pladen udforsker den unge sangskriver grænselandet mellem det atmosfæriske og drømmende, og det rå og støvede.

Hendes eksistentielt søgende sange får nye dimensioner i samarbejdet med de to producere og musikere, Torben Guldager og Jens Rahbek Johansen.

De fine og lyse klange fra Trines stemme og melodier får foruroligende og skælvende modspil af de to herrers gedigne guitariffs med støvede elementer af country og americana.

Rost debutalbum

Jørck har høstet massive roser for debuten hos de danske anmeldere, der fremhæver ”Still Wanting More” og ”Tool for You” som eksempler på den unge sangerindens spændvidde. Hør ”Fear Your Heart” og ”All This Beauty” via Jørcks Soundcloud.

Steffen Westmark gæstesolist
Live består Jørck, udover Trine Jørck og Torben Guldager, af Steffen Nordenstam på labsteel og el-guitar, Thomas Duus på trommer, René Hansen på bas og Kathrine Hedegaard på kor.

Til koncerten på Ideal Bar får Jørck fornemt besøg af Steffen Westmark (forsanger i The Blue Van). Samarbejdet opstod efter at Jørck i efteråret 2012 spillede et par supportjobs for The Blue Van.

Sustainable Dream (2012):
 Gaffa  

Support: Gottschalk
Navnet Gottschalk dækker over sangerinden og sangskriveren Maria Gottschalks band, der laver en sælsom blanding af himmelstræbende pop og tilbagelænet rock, som bevæger sig i et melodisk og stemningsfuldt lydbillede.

Teksterne omhandler menneskets skrøbelighed og insisteren på, at der er plads til ens egen lykke. I maj udgav Gottschalk deres debut-ep Let The Sun Shine On Me This Time med singlen af samme navn.

DMF - Dansk Musikerforbund støtter Ideal Bar Live-koncerterne.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.