Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 20.30
Forsalg:
100 + gebyr
Entré:
100 kr. + gebyr

Mighty Fight Night Round 3

Danmarks største metalpladeselskab Mighty Music åbner endnu engang dørene op for de spirende, danske metaltalenter. 

Mighty Fight Night er et koncept og en begivenhed, der sætter fokus på den danske metalscene gennem et storstilet show med nogle af de mest lovende danske metalbands.

Vinderen får mulighed for at optræde på næste års danske metalfestival Copenhell samt en plads til næste års Mighty Fight Night-event. Optræden på Copenhell sker på festivalens Pandæmonium-scene.

De tre udvalgte bands, der skal kæmpe om den fede præmie er Fall Of Pantheon, Momentum og Wecanwalkonwatertoo.

I dommerpanelet i VEGA den 19. januar 2013 vil nogle af de mest erfarne branchefolk inden for den danske metalbranche bedømme de tre bands og deres optræden.

Dommerpanelet består af repræsentanter fra Copenhell, P6Beat/Sort Søndag, Devilution.dk og Mighty Music. Vurderingen vil blive todelt, så dommerne har 50% medbestemmelse, mens publikum også får 50% medbestemmelse igennem stemmesedler, der bliver udleveret ved døren.

Udover de tre acts, der skal kæmpe om den store præmie, vil sidste års vinder Barricade samt hardrock bandet Saint Rebel stå for underholdningen.

Leets get reeeeadyy to ruuuumble!
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.