Arrangementer

Store VEGA:

Fredag
Kl. 21.00
Forsalg:
200 kr. + gebyr
Entré:
200 kr. + gebyr

Morten Breum Live - ekstrakoncert

På grund af den store efterspørgsel efter den udsolgte koncert med Morten Breum i Store VEGA den 21. april, præsenterer VEGA nu en ny koncert med den danske producer/dj. 

Ekstrakoncert efter udsolgt i Store VEGA
I april spillede Morten Breum i Store VEGA, og her leverede den danske dj et imponerende show, der bl.a. bød på en specialbygget lys-djpult.

Koncerten blev hurtigt udsolgt, og derfor missede mange danske house-fans muligheden for at opleve det unikke show. På grund af den store efterspørgsel annoncerer Morten Breum derfor nu, at han spiller et eksklusivt ekstra show den 22. juni i Store VEGA, og denne gang er der i modsætning til sidst også adgang for publikum under 18.

Det bliver eneste mulighed i sommeren 2012 for at opleve Morten Breums stort opsatte show på Sjælland.

Hjemvendt fra USA med ny single
I 2011 valgte Morten Breum, efter stort set at have overtaget de skandinaviske hitlister, at flytte til USA for at forfølge sit erklærede mål om at blive en af de største djs i verden.

Selvtilliden fejler intet, men den danske dj må også siges at have noget have det i. Morten Breum har gang på gang bevist, at han er et af Skandinaviens aller største dj-navne, og tidligere har han bl.a. spillet ved det danske kronprinsepars bryllup og for 55.000 mennesker i Valbyparken.

Derfor var USA det naturlige næste skridt for den succesfulde dj, og her er succesen kun blevet større. Fra Hollywood til New York, fra Miami til Las Vegas har Morten Breum spillet på klubber og delt scene med stjerner som David Guetta, Axwell og Avicil.

Nu vender Breum tilbage til Skandinavien og Danmark i forbindelse med udgivelsen af hans nye single ”Larva”, der udkom den 21. maj. Derfor kan han den 22. juni opleves til et eksklusivt show i Store VEGA.

Relateret indhold
Se billeder fra Morten Breums udsolgte show i Store VEGA den 21. april. 

Hent VEGA-app'en
Husk at du kan få hurtigt og nemt overblik over VEGAs koncerter ved at hente VEGAs app til iPhones og Android. 
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.