Arrangementer

Store VEGA:

Mandag
Kl. 20.00
Forsalg:
295 kr. + gebyr
Entré:
295 kr. + gebyr

Mumford & Sons

Flyttet til Falconer Salen

Koncerten er flyttet til Falconer Salen
Billetter købt til koncerten i Store VEGA gælder også til koncerten i Falconer Salen.

NB! Mystery Jets og Half Moon Run er tilføjet som support
Læs mere nederst.


Skulle der blive frigivet flere billetter vil disse blive tilbudt til personer, der er tilmeldt den venteliste, der er oprettet hos BilletNET.


Mumford & Sons følger op op på rost debut
Mumford & Sons udgav i 2009 det populære debutalbum Sigh No More, som vandt flere musikpriser og var nomineret til endnu flere. Nu er de tilbage med opfølgeren Babel, der udkom den 24. september, og som tydeligt viser, at bandet har formået at fortsætte de gode takter. 
Albummet blev nemlig #1 i England og USA og #4 herhjemme. Det er indtil videre det hurtigst sælgende album i England og efter kun få måneder på gaden, har albummet samlet solgt mere end 1 million eksemplarer.

Fremragende singler
At albummet er blevet revet væk er bestemt ikke uden grund. Hør blot albummets første single ”I Will Wait” og andensinglen ”Lover of the Light”, der udkommer som digital single d. 3. december.

Så er man overbevist om Mumford & Sons musikalske evner ud i folkrocken, og der er derfor lagt op til en superb koncertaften i Store VEGA.

Babel (september 2012)
“Babel" reveals a band happy to remain entirely Mumford - although a larger, smoother Mumford, offering fresh nuances and textures...”
Billboard

“More than just a decent nu-folk album, Babel is a great pop album.” - Mojo

“Babel steps up Mumford & Sons' game without changing it too much. It feels shinier, punchier, more arena-scale than the debut...”
Rolling Stone

Support: Mystery Jets + Half Moon Run
Mystery Jets startede som et familieprojekt tidligt i halvfemserne, hvor frontmand, Blaine Harrison, som 12-årig begyndte at spille trommer med sin far og en ven. Senere blev trommerne skiftet ud med et keybord, og bandet fik en aftale med det anerkendte pladeselskab Roug Trade Records.

Den engelske kvintet udgav sidste år deres fjerde album Radlands, hvis titel er inspireret af Keith Richards ejendom Redlands og Terrence Malik filmen Badlands.

Albummet formår at mixe inspirationskilderne til en lækker indiefusion af engelsk og amerikansk rocktradition. Deres blanding af akustiske guitarer, country melodier og gospel kor lyder lidt ala The Killers. Lyt blandt andre til ”Sister Everett” og ”Lost in Austin”.

Half Moon Run
Den unge trio, Half Moon Run, fra Canada spiller en blanding af rastløs indiepop og folk med klare harmonier, delikate guitarer og strejf af varm electronica.
Bandmedlemmernes evne til at blande inspiration fra både klassiske og moderne komponister giver deres musik og specielt deres liveshows et overraskende twist.

Selvom Half Moon Run kun har eksisteret i under to år, har bandet allerede henrykket anmelderne og koncertgæster på SXSW-festivalen og bliver hypet af det engelske musikmagasin NME. Hør selv hvorfor på ”Call Me in the Afternoon”.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.