Arrangementer

Lille VEGA:

Søndag
Kl. 21.00
Forsalg:
145 kr. + gebyr
Entré:
145 kr. + gebyr

Night Beds

NB! Koncerten med Night Beds er flyttet til BETA.
Billetter købt til Lille VEGA kan også benyttes til koncerten i BETA.
 
Winston Yellen, som er manden bag Night Beds, spiller en ærlig blanding af folk, alternativ pop og en smule country. De afvæbnende sange kredser hovedsageligt om forliste forhold og ensomme nætter.

Teksterne formår langsomt at snige sig ind under huden, for Yellen besidder samme finesse som Jeff Buckley og en legende indlevelse a la Ryan Adams.

Intet at miste
Inden debutalbummet Country Sleep blev udgivet i februar, måtte den unge sangskriver helt ned og skrabe bunden. Han droppede ud af sit college, mistede derefter sit job og sin kæreste. Inspireret af teksten - ”Frihed er bare et andet ord for intet mere at miste” i country-klassikeren ”Me & Bobby McGee” – boede og rejste han derfor rundt mellem staterne i fem måneder.

Inspireret af Johnny Cash
Hjemme i Nashville igen lånte han penge nok til at leje en gammel, isoleret villa, der tidligere tilhørte Johnny Cash og June Carter. Inspireret af den heldige tilfældighed begyndte han at skrive sange til Country Sleep.

Lyt blandt andre til den enkle ”Even If We Try”, som forsigtigt udvikler sig til et violin båret drømmelandskab. Sangen om den besnærende ”Ramona” bliver ledsaget af en skramlet country-guitar og masser af steel pedal.

TENN” afslutter albummet og er ifølge sangskriveren skrevet dagen derpå ledsaget af tømmermænd og en følelse af fortabelse.

Sjæleflugt
Night Beds blev udtænkt et sted, hvor drømmene normalt dominerer. Dog har Winston Yellen udtalt, at bandnavnet ikke skal tages for bogstaveligt - på trods af at store dele af albummet blev lavet om natten, når han sad i sin seng. Ifølge ham er Night Beds et landskab, en æterisk flugt for sjælen.

Country Sleep (2013):
Gaffa
7,7 / 10 - Pitchfork


Vidste du, at VEGA ingen aktionærer eller kommerciel ejerkreds har? Et eventuelt økonomisk overskud, som VEGA måtte have, investeres i lave flere koncerter samt at forbedre og udvikle koncertoplevelsen.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.