Arrangementer

Store VEGA:

Fredag
kl. 20.00
Forsalg:
200 kr. + gebyr
Entré:
200 kr. + gebyr

Oh No, Moono!

feat. Choir of Young Believers, The Rumour Said Fire, Oh No Ono m.fl.

Oh No Ono inviterer til koncertaften med en perlerække af danske navne. Overskuddet går til genopbygningen af Moono-studiet, som for nylig led et stort tab på grund af indbrud.

Den 2. december kan man derfor opleve Choir of Young Believers, The Rumour Said Fire, Oh No Ono, Jonas Bjerre, Figurines, The New SpringKirsten & Marie og Thulebasen m.fl. i Store VEGA.

Yderligere navne og overraskelser vil blive tilføjet i de kommende dage.

Om støttekoncerten
Efter bekendtgørelsen af indbruddet har en masse venner og samarbejdspartnere henvendt sig til Oh No Ono for at tilbyde deres hjælp.

I samarbejde med bandets booker igennem mange år, Beatbox Booking, og deres managementbureau, Black Wood Music, blev der herefter taget initiativ til at arrangere en koncertaften. 

Her præsenteres en række bands, der har indspillet i MOONO studiet, og som samtidigt hører til nogle af Oh No Onos favoritkunstnere.

Med andre ord et kollektivt projekt med to formål:
At skabe en mindeværdig aften for det danske musikpublikum og at prøve at etablere et fundament, hvorpå et nyt studie kan etableres.

Vi håber at se en masse feststemte mennesker, så vi kan nogle støttekroner i hus.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.