Arrangementer

Lille VEGA:

Fredag
Kl. 21.00
Forsalg:
130 kr. + gebyr
Entré:
130 kr. + gebyr

Per Vers præsenterer

Mixed Ape Music Label Night

Den respekterede hiphop-kunstner Per Vers udsender en live-DVD med optagelser fra sommerens optræden på Roskilde Festival. Det fejres med en koncertaften den 18. maj i Lille VEGA, der udover visning af DVD’en og koncert af Per Vers også omfatter liveoptræden af tre albumaktuelle kunstnere fra Per Vers pladeselskab Mixed Ape Music, nemlig Terry Tester, Nappion & Kriswontwo og Exampler.

Optræden på Roskilde Festival og nomineringer til DMA og Steppeulven i 2011
Per Vers' seneste album Ego fik nomineringer til en DMA og ikke mindre end fire Steppeulve og endte på mange lister over årets bedste albums. Per fremførte Ego med et brag af et show på årets Roskilde Festival foran 12.000 mennesker med 19 musikere på scenen.

Denne koncert udgives nu som live-DVD, inkl. en hel times ny musik som bonusmateriale. Det skal da fejres med en Per Vers-koncert "med det hele": DJ Static som kapelmester, blæsertrioen Brass Monkeys, Ayoe Angelica på sang og Nappion på beatbox og synkrone dansetrin.

Mini-koncerter med Mixed Ape Music-kunstnere
Men ikke nok med det - Per har i løbet af det sidste halve år udvidet butikken til også at udgive et par rigtige gode plader med sine venner - så aftenen indledes med mini-koncerter fra alle tre artister.

* Terry Tester - DJ i det festlige funk/soul-band Vincent Van Go Go, der debuterer som solist. Det bedste eksempel vi har i DK på skæve Detroit-beats i J Dillas ånd. Tyk analog sound og rig på detaljer.

* Nappion & Kriswontwo - Nappion er Danmarks bedste human beatboxer gennem tiderne og debuterer nu som rapper og sanger. Der bliver både chantet afrikanske stammesange, sunget skæv R&B og rappet med bred New York-accent over Kriswontwos jazzede synth-univers.

* Exampler - Agerede opvarmning på hele Ego Touren. Stilen er svært definérbar; futuristisk "wonky" og "glitch" instrumental-musik, og når Troels (Examplers borgerlige navn) medbringer bassist, guitarist og to tangentspillere bliver det for alvor fedt!!

Aftenen starter selvfølgelig med en visning af "Per Vers - Live På Roskilde 2011" i sin fulde længde.

Live - Aarhus Took It, 2011
 Gaffa

Ego, 2011
 Gaffa
 Soundvenue
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.