Arrangementer

Ideal Bar:

Torsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
60 kr. + gebyr (inkl. koncertøl)
Entré:
70 kr. (inkl. koncertøl)

Petrus Kapell

Support: The Great Dictators

Petrus Kapell er centreret omkring sanger og sangskriveren Per Løkkegaard. Hans force er de stille og skrøbelig sange, som sniger sig ind på lytteren og rumsterer videre, efter albummet er sat på pause.

Petrus Kapell veksler i størrelse alt efter, om Per Løkkegaard spiller solokoncerter eller orkesterkoncerter med et kollektiv af venner fordelt på blandt andet xylofoner, klarinetter, mundharpe og klaver. Men musikken er stadig centreret omkring Løkkegaards vokal og guitarspil.

Jysk skrøbelighed
Bandkollektivet debuterede i 2010 med instrumental-albummet A Call For Silence og fulgte op i efteråret 2012 med albummet Farup pt. I & II, der er optaget i Løkkegaards barndomshjem i den lille jyske landsby Farup. Lyt blandt andet til “Writing Letters” og ”I Will Carry Your Weight”.

Support: The Great Dictators
The Great Dictators er et københavnsk folk/rock-band, dannet i juni 2011 af frontmand Dragut Lugalzagosi. Bandets lyd er centreret omkring store følelser med den gode melodi i fokus.

En blanding af sympatisk americana-varme og nordisk melankoli med en dyb og intens vokal i front, der frembrummer skarpe og uhøjtidelige tekster om kærlighed og livet - lidt ala Tindersticks og The National. Hør blandt andet singlen ”One Of Us”.

Bandet har haft et travlt 2012, hvor de på egen hånd har produceret og udgivet en ep-trilogi, der viser forskellige sider af bandets lyd, og som har fået flotte ord med på vejen af anmeldere og bloggere. Og til efteråret (2013) er de klar med deres første fuldlængde-album.

The Great Dictators: When I Waltz EP (2012):
 Undertoner
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.