Arrangementer

Store VEGA:

Mandag
Kl. 20.00
Forsalg:
300 + gebyr
Entré:
300 kr. + gebyr

Pure McCartney

Tim Christensen & The Damn Crystals med Mike Viola og Tracy Bonham

NB! Koncerten optages tilsenere udgivelse.

Ny info: Efterfest i Ideal Bar.

Læs mere nederst.
 
Den 18. juni 2012 runder Beatlen Paul McCartney 70 år. I den anledning indtager Tim Christensen Store VEGA for at hylde sit mange-årige idol. Han deler scenen denne aften med sin ven og musiske broder igennem de seneste seks år, singer/songwriteren Mike Viola (US). 

Favoritten RAM 

Tim og Mike har siden 2009 syslet med ideen om at spille deres fælles favorit McCartney-album sammen, RAM fra 1971, og nu synes anledningen at være helt rigtig. Dette gør de derfor nu til en live realitet med koncerten på dagen, hvor McCartney fylder rundt.

Tim, der kun var en 10-årig knægt, da han først stiftede bekendtskab med McCartneys andet solo udspil siger her om albummet RAM:

RAM er ikke alene mit favorit McCartney solo-album. Det er mit favorit solo-album fra alle fire Beatler. Albummet vrimler langt fra med hits og er ikke det lettest tilgængelige McCartney udspil. Til gengæld er det en Paul, som virker usædvanligt inspireret. 

Frustrationen over bruddet med The Beatles er tydelig og bliver brugt flittigt i mange af sangene, enten som vrede eller som længsel, og det klæder ham og dette helstøbte album utrolig godt
”.

Når Tim, Mike & The Damn Crystals indtager scenen i VEGA, spiller de i første sæt RAM fra A-Z. Hertil får de fornemt besøg af endnu en McCartney-elsker, nemlig den alternative singer/songwriter og musiker Tracy Bonham (US).

Andet sæt med overraskelser 
Tim og Mike har yderligere besluttet at byde på et andet sæt, som vil være et udvalg af favorit McCartney-sange fra solo-kataloget. Hvad de to vælger at diske op med, forbliver indtil videre en overraskelse.

Relateret indhold:
Se billeder fra Tim Christensens seneste koncert i Store VEGA.

Live - VEGA d. 16 marts 
 B.T.

Efterfest: Logen vender Beatles-vinyler i Ideal Bar
‘Logen’ er en lille, men seriøs flok Beatles-nørder, der mødes i ny og næ og analyserer, lytter til og tester viden om ‘the fab four’. Umiddelbart efter koncerten i Store VEGA vil Logen gå på i Ideal Bar og vende vinylplader.

Efterfesten er åben for alle, og der er fri entré. Læs mere.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.