Arrangementer

Lille VEGA:

Fredag
Kl. 21.00
Forsalg:
120 + gebyr
Entré:
120 kr. + gebyr

Rangleklods - Releasekoncert

Special Guests: Reptile Youth

Albumrelease
Tre dage før Rangleklods sender sit debutalbum Beekeeper på gaden, er det muligt at opleve det nye materiale fra den stærkt omtalte og anmelderroste elektroniske musiker til et brag af en release-koncert i lille VEGA.

Rangleklods har udvidet sit live-setup med en kvindelig guitarist, og man kan som altid forvente sig en intens koncertoplevelse med den energiske og dybt indlevende Esben Andersen.

Hør "Young and Dumb" og "Behaviour" fra Rangleklods' ep Home fra 2011
Rangleklods’ debutalbum
Debutalbummet Beekeeper, som udkommer d. 12. marts, er kulminationen af flere års ambitiøs udforskning af den elektroniske musiks uendelige muligheder. Det afspejler på alle måde en kunstner, der ikke er bange for at følge sine ideer hele vejen – fuldstændig frigjort fra genrekonventioner. 

Home (november, 2011)
Gaffa
 Politiken

Live - VEGA, 2012
 Gaffa
Relateret indhold:
Læs interview med Rangleklods, da han spillede til VEGAs Udvalgte i januar.

Special Guests: Reptile Youth
Reptile Youth har på trods af, at de endnu ikke har udgivet en eneste sang turneret massivt de sidste to år. Deres musik har ført dem til både Berlin og Tokyo, og de har derudover spillet på store festivaler som Roskilde Festival og Iceland Airwaves. Til sommer udkommer deres debutalbum på det anderkendte tyske pladeselskab HFN Music.

Til releasekoncerten i VEGA spiller Reptile Youth efter Rangleklods' koncert – og gad vide om der er mulighed for, at de legesyge beatmagere kan få deres gear til at tale sammen undervejs? Én ting er sikkert; det bliver en aften ladet med noget af den allermest spændende nye musik lige nu.

Live - Pumpehuset, 2012
Gaffa
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.