Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
175 kr. + gebyr
Entré:
175 kr. + gebyr

Reel Big Fish

Support: Suburban Legends

Ny info: Suburban Legends er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Første album i fem år
Den forgangne sommer er Reel Big Fish vendt tilbage med deres første album med nyt materiale i fem år, Candy Coated Fury. Albummet er deres syvende i alt, og musikalsk er bandet vendt tilbage til begyndelsen og den stil, der herskede på deres to første album.

Her er festlig ska og poppunk for alle pengene med sarkastiske tekster fra frontmand Aaron Barrett, som på “I Know You Too Well to Like You Anymore”. Stadig er der rigelig af trompet og hurtige rytmer på albummet, hvor bandets forkærlighed for 80’er helte-guitar også spiller en rolle.

Bitre kærlighedssange og ikoniske covers

Ifølge bandet selv er det især ét tema, der fylder på Candy Coated Fury: Bitre, hadefulde kærlighedssange. Det kan høres i titler som “P.S. I Hate You” og “I Dare You to Break My Heart”, der leveres med god humor og et sarkastisk glimt i øjet.

Reel Big Fish er også kendt for sine ska-covers af store 80’er-hits, der startede med det skrupskøre og yderst festlige cover af Ahas “Take on Me”.

Traditionen holdes i hævd på det nye album, hvor der selvfølgelig også er lignende covers at finde. Denne gang er det “skaificerede” udgaver af Wonderstuffs “Don’t Let Me Down Gently” og When in Romes “The Promise”.

Blandt 90’ernes store ska-punk-navne
Reel Big Fish brød igennem i 1997 med den ironiske single “Sell Out”, hvis farverige og humoristiske video hittede på MTV.

Med deres energiske ska-punk red det californiske band på samme musikalske bølge som No Doubt og Sublime og blev hurtigt et fast indslag, når der skulle danses til college-fester på tværs af USA.

På scenen er Reel Big Fish kendt for stadig at kunne levere en fest, om det så er på et college i Californien eller på scenen i VEGA, som de sidst besøgte i 2009.

Support: Suburban Legends
Til at lægge en god bund for festen har Reel Big Fish fået fat i det unge ska-band Suburban Legends til at varme op på deres europæiske turné.

Suburban Legends er en del af den såkaldte tredje bølge af ska-bands og blev dannet i 1998. De stammer fra Orange County i Californien, og ligesom Reel Big Fish spiller de humoristisk, festlig ska med rigeligt trompet og trækbasun. Deres nyeste album, med titlen Day Job, udkom sidste år.

Skaificerede Disney-covers
Suburban Legends har også specialiseret sig i en særlig type af covers, nemlig i covers af Disney-sange. Bandet er især kendt for deres udgaver af ”Under the Sea” fra Den Lille Havfrue og af Løvernes Konge-nummeret “Just Can’t Wait to Be King”, som man nok kan danse til i VEGA den 30. marts.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.