Arrangementer

Ideal Bar:

Onsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
130 + gebyr
Entré:
130 kr. + gebyr

Ron Pope

Support: Schultz And Forever

NB! Koncerten er flyttet til Ideal Bar.
Billetter købt til Lille VEGA kan selvfølgelig også benyttes til koncerten i Ideal Bar.

Ny info: Schultz And Forever er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Internet-sensationen Ron Pope har fuld fart på karrieren, og han har på få år vist sig at kunne slippe velskrevne albums i en lind strøm. Her i starten af det nye år får det danske publikum fornøjelsen af den amerikanske singer/songwriter, når han spiller i Ideal Bar 23. januar. 

Produktiv sangskriver med nyt album
I foråret 2012 udgav pop og rock-singer/songwriteren Ron Pope sit niende album på bare fem år. Amerikaneren har med andre ord bevist, at han er gjort af et helt specielt stof og er produktiv, som få musikere på scenen i dag.

Trods det, at han allerede har mange albums bag sig, er potentialet hos den knapt trediveårige sangskriver fortsat intakt og imponerende. Det fornemmer man tydeligt på Popes seneste udspil, Atlanta (2012).

Lyt fx til sange som ”City In Motion” og ”Tears of Blood”, hvor Ron Popes stemme og bundsolide melodier kommer til sin ret.

En internet-sensation
Som et stødt stigende antal kunstnere har Ron Pope nydt sit gennembrud på internettet. Tilbage i 2006 blev sangen ”A Drop In The Ocean”, som Pope skrev sammen med Zach Berkman, på kort tid en vaskeægte internet-darling.

Ron Popes musik kendetegnes af de gode popmelodier kombineret med bluesy guitarriffs og et feel for folk-musik. Han skriver sange, der inspirerer og rører hans publikum og fortæller med dybde og inderlighed historier om at rejse ud, vokse op og vende hjem igen.

Support: Schultz And Forever
Jonathan Schultz alias Schultz And Forever har et godt greb om sine virkemidler i form af vokalharmonier, den dragende stemme og fingerspilstalentet på guitaren.

Schultz’ fik succes med sin første single ”Falling”, der røg direkte ind som nummer ét på Det Elektriske Barometer og blev der i flere uger. Den 28. januar udgiver Schultz And Forever sin anden ep Celine, hvis sange alle er skrevet i Paris.

Schultz And Forever leger med stemmen og strengene og tager gerne chancer med fraseringer og falsetter. Og det virker. Singer/songwriteren formår at lyde som et nyt blad i vinden på den danske folk-scene.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.