Arrangementer

Lille VEGA:

Torsdag
Kl. 18.00
Entré:
Gratis entré

Roskilde Festival Programrelease

Programmet for årets festival offentliggøres
Roskildegængere kan se frem til den 19. april, hvor næsten alle bands og artister til årets plakat vil komme på plads via den officielle programrelease.

Roskilde Festival inviterer først presse og udvalgte festivalgængere med til programreleasen i VEGA, der også vil være tilgængelig som videostream via Roskilde Festivals hjemmeside. 

Udvalgte bands fra Roskilde Rising
Efter programreleasen vil det brede publikum få mulighed for at opleve en håndfuld bands, der er en del af Roskilde Rising, som er Roskildes initiativ til at hjælpe nye nordiske navne med etablere sig på den bugnende musikscene. Og det endda helt gratis.

Man kan således opleve den københavnske støjrock-duo The Beardy Durfs, de psykedeliske poprockere i Indians, 80’er-fanatikerne Dig & Mig, de hypede postpunkere fra Girlseeker og ikke mindst de kulsorte metalhoveder fra Cerekloth. Bands som alle også er at finde på Roskilde Festivals Pavillion Junior-program. 

Den svenske electropop-duo, Niki and The Dove, slutter aftenen af. Bandet er især kendt for deres liveshows, som er spektakulære udstyrsstykker, hvor de to svenskeres fortid i teaterverdenen ikke fornægter sig.

Dørene åbner kl. 17.30.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.