Arrangementer

Ideal Bar:

Lørdag
Kl. 20.00
Forsalg:
80 kr. + gebyr
(inkl. en gratis øl)
Entré:
80 kr. (inkl. en gratis øl)

Rumpistol / Red Baron + Heidi Mortenson

Der er lagt op til en spændende dobbelt-koncert med to danske elektroniske kunstnere, når Rumpistol/Red Baron og Heidi Mortenson præsenterer nyt materiale live den 12. maj i Ideal Bar.

De to acts medbringer begge nye udgivelser; Heidi Mortenson i form af det storroste album Mørk og Rumpistol i form af det netop udgivne album, Floating, der er indspillet sammen med sangeren Red Baron. Det nye materiale kan nydes live, når Ideal Bar danner rammen om denne interessante dobbeltkoncert.

Rumpistol
Den elektroniske kunstner Rumpistol har med fire albums i ryggen og adskillige optrædener på bl.a. Roskilde Festival, SPOT mm. skabt sig stor respekt blandt publikum og anmeldere i både ind- og udland. I sommer udgav Rumpistol ep’en Talk To You, der bl.a. fik 5/6 stjerner i Gaffa og udgiav den 14. april et nyt album, Floating.

Det nye materiale på Floating er en fortsættelse af "Broken Soul"-retningen som Rumpistol lagde for dagen på Talk To You-ep'en. Resultatet overrasker med sin inspiration fra vintage soul og R'n'B, selvom lyden stadig er dybt forankret i en elektronisk musiktradition, og især IDM, dubstep og wonky.

Det er således også en elektronisk tilgang Rumpistol har til brugen af vokaler, hvor en blanding af cut-up, samples, vocoder og autotune tilføjer en ny dimension til lyden.

Med på albummet og også scenen har Rumpistol denne gang taget Late Great Fitzcarraldos-sangeren Tobias Buch Andersen aka Red Baron, som er baseret i LA samt VJ Andreas Rothau.

Lyt til samarbejdet på nummeret "I'm Not Listening".

Heidi Mortenson
Heidi Mortenson første dansksprogede udgivelse hedder Mørk og udkom den 5.marts på Rump Recordings. Heidi har adskillige anmelderroste udgivelser bag sig og har bl.a. spillet på SPOT festivalen, hvor Gaffa gav koncerten 5/6 stjerner med ordene:

Heidi Mortensons musik besidder en orginalitet, der er sjældent hørt, og hun udstråler et overskud, der er mange musikere misundelsesværdigt.

På scenen i Ideal Bar får Heidi Mortenson denne aften selskab af et fuldt band og VJ.

Se videoen til nummeret "Et Stykke Mindre".

Rumpistol + Heidi Mortenson begiver sig snart ud på en Danmarkstour, hvor de rammer VEGA og Ideal Bar, så kom og hør, hvordan samtidens elektroniske scene også kan lyde.

Rumpistol: Talk To You (april 2011):
 Gaffa
 Soundvenue

Rumpistol - Live, Spot Festival 2011:
 Gaffa

Heidi Mortenson: Mørk (marts 2012):
 Gaffa
 Soundvenue

NB! Billetten er inklusiv en koncertøl.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.