Arrangementer

Store VEGA:

Søndag
Kl. 13.30
Entré:
Donation til Danmarksindsamlingen kr.

Set Them Free

Humble Musikefterskoles bidrag til DRs Danmarksindsamling

Set Them Free er Humble Musikefterskoles bidrag til DRs Danmarksindsamling. Entreen er frivillig. Betal hvad du vil - Alle indtægter doneres direkte til Danmarksindsamlingen.
 
Eleverne selv præsenterer med deres mange bands en mangfoldig musikalsk buket i mange farver, og i lighed med tidligere præsenterer vi også i år forskellige kunstnere, der stiller sig til rådighed i den gode sags tjeneste. Se hvordan det gik til sidste år HER

Esben Just
Esben Just laver et sæt svedigt Louisiana-swamp-swingin-blues-gospel-sæt med back up fra elevband og kor.

Esben behøver næppe nogen nærmere præsentation. Han er den ægte danske Mr. Swing King med sin varme, livsbekræftende og nærværende fortolkning af musikken fra Mississippi-deltaet.

Måske får vi også lov at høre Esbens nye single ”Drivin´In the Night” fra scenen i VEGA.

Jonas Breum
Jonas Breum kommer med sine levende og underfundige rockballader. Hør fx singlen "Fjendemin".

Jonas udsendte tidligere på året sit første soloalbum, Fremtiden findes hos hende jeg forlod, og Gaffa anmeldte med bl. a. disse ord:

Men Fremtiden findes hos hende jeg forlod er lyden af en musiker og sangskriver, der træder endegyldigt i karakter. Et hjerteskærende smukt svendestykke, der fortjener et stort og lydhørt publikum.

Beatbox i verdensklasse
Endelig er der fint besøg fra Belgien og Beat Box i verdensklasse med Senjka Danhieux alias RoxorLoops. Senjka laver den vildeste fest kun udstyret med sin stemme og en mikrofon, og man tror ikke på hvad man ser og hører!

I 2005 blev han kåret som verdens næstbedste beatboxer, og i 2011 vandt han sammen med den belgiske vokalgruppe Witloof Bay det belgiske melodigrandprix. Roxorloops skal bare opleves live! Se ham HER med Witloof Bay i et Michael Jackson nummer.

Relateret indhold:
Se billeder fra sidst Jonas Breum spillede i VEGA i fotogalleriet.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.