Arrangementer

Store VEGA:

Lørdag
Kl. 20.00
Forsalg:
160 + gebyr
Entré:
160 kr. + gebyr

Shaka Loveless

Support: L.I.G.A. + Danni Toma

Ny info: L.I.G.A. + Danni Toma er blevet tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Shaka Loveless udgiver sit andet album til februar og giver samtidig fire klubkoncerter, hvoraf den ene bliver i Store VEGA den 8. marts.

Nyt album sætter ord på de store sindsstemninger
Shaka Loveless udsender til februar albummet Det vi sku’ miste, som er opfølgeren til det roste selvbetitlede debutalbum fra 2012.

Albummet er en tour de force i Shaka Loveless’ univers, der sætter ord på de helt mørke sindstemninger og det værdifulde i venskaber og stor kærlighed.

Om albummet siger Shaka Loveless: "Det vi sku’ miste handler om forgængelighed. Den er skrevet i tiden efter bruddet med min kæreste, og derfor er der en del af sangene, der handler om det.

Samtidig handler den også om at komme videre og at acceptere, at alt er illusorisk og med tiden vil forsvinde. Det gælder både for de materielle ting, men også for de relationer, vi har.

Erkendelsen kan virke hård, men til gengæld er der også en frihed i at vide, at nuet forsvinder, og man derfor bliver nødt til at turde være i det."


Fans bliver ikke skuffede
Fans af lyden fra reggae-miljøet bliver ikke skuffede, men albummet er også et mix af gedigen popmusik, hiphop og r&b. I front er Shaka Loveless’ stærke og signifikante vokal.

Første nummer fra albummet er sangen "Dengang du græd", som allerede er blevet en live-favorit for sangerens publikum. Det er en uptempo sang om, hvordan man skal komme videre med et tungt hjerte.

Nummeret, og det meste af albummet, er produceret af Fridolin Nordsø, som har haft stor succes med danske navne som Oh Land og Fallulah. Men Shaka Loveless’ faste producer Fresh I har også haft fingrene i to af albummets numre.

En liveperformer i verdensklasse
Shaka Loveless har brugt store dele af 2012 og 2013 på at bevise, at han også live er i absolut verdensklasse.

I mange år var han en central del i grupper som Are We Brothers og ikke mindst Gypsies, og dette har givet hår på brystet og skabt et fuldstændig fænomenalt liveshow.

I forbindelse med udgivelsen af det nye album vil Shaka Loveless dog skære ind til benet og kun spille fire klubkoncerter lige omkring albumrelease og inden festivalsommeren starter.

Train, Aarhus (2014)

Det vi sku' miste (2014)
 Soundvenue

Live - NorthSide Festival, Aarhus 2013
 Gaffa

Shaka Loveless (2012)
 Gaffa

Relateret indhold:
Se billeder fra Shaka Loveless' koncert i Store VEGA i februar 2013.

Support: L.I.G.A.
L.I.G.A. er en dansk urban pop-trio dannet i 2012 af Nicky Russell, Feras Agwa og Ihan Haydar.

L.I.G.A. har med deres kæmpe hits "Skylder Dig Ik’ Noget" og "Den Første Gang" cementeret sig som en ny stor spiller på den danske popscene, og er netop i disse dage i gang med at producere deres debutalbum. L.I.G.A. er kendt for deres eksplosive og energiske liveoptrædener.

Danni Toma
Den aalborgensiske/palæstinensiske rapper Danni Toma har i et blødt, sexet R&B-univers, flettet sammen af kærlighed til melodiske 808-beats, lavet en plade om og med den allerstørste respekt for kvinder.

Med sin hæse og karismatiske stemme, hans evner til at skrive tekster uden de sædvanlige hiphop-klicheer, og hans altid fængende omkvæd, har han skabt sig en lynkarriere i Danmark med singlerne "Det Vil Ikke Altid Være (Sådan Her)" og "Ingenting".


Vidste du, at VEGA ejes af en fond, der hedder Koncertvirksomhedens Fond? Fonden er skabt med det eneste formål at lave gode koncertoplevelser for publikum og musikere.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.