Arrangementer

Lille VEGA:

Torsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
165 + gebyr
Entré:
165 kr. + gebyr

Shantel & Bucovina Club Orkestar

Balkanbandet Shantel & Bucovina Club Orkestar er kendt for deres energiske og medrivende liveshows anført af den karismatiske Shantel. Bandet har nyt materiale med på den verdensturné, som den 13. december bringer dem til Lille VEGA.

Energisk balkan brass
Det skorter ikke på farverige adjektiver, når anmelderne skal beskrive den musik, som Shantel & Bucovina Club Orkestar frembringer.

Når den eksplosivt, dansable blanding af sigøjner-fantasier og knviskarpe elektroniske club-rytmer bliver akkompagneret af et live brass band, er det meget svært at stå stille. 

Disko-partisanen
Shantal & Bucovina Club Orkestar har med 13 års turneren verden rundt opnået stor succes, en BBC World Music Award og horder af svedende fans.

Det store kommercielle gennembrud kom med singlerne ”Immigrant Child” og ”Disko Partizani” fra albummet af samme navn fra 2007.

Bandet arbejder for tiden på et nyt album og har, indtil det udkommer, underholdt publikum med fire nye sange fra ep’en The Kiez Is Alright.

Eklektisk mix
Bandets bagmand Stefan Hantel var i 90’erne en populær dj i hjembyen Frankfurt Am Main, og efter en ferie moderen hjemstavn Bucovina blev han inspireret til at remixe elektroniske beats med krydrede balkan-toner.

Succesen udeblev ikke, og dansegulvene var proppede, når han afholdt Bucovina Club-aftener. Club-aftenerne blev til verdensomspændende turneer, som nu bringer Shantel & Bucovina Club Orkestar til VEGA.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Global Copenhagen og Roskilde Festival

Shantel & Bucovina Club Orkestar live - Roskilde Festivalen 2010
 Gaffa
Shantel & Bucovina Club Orkestar live - Global, København 2009
 Gaffa
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.