Arrangementer

Lille VEGA:

Tirsdag
Kl. 21.00
Forsalg:
140 kr. + gebyr
Entré:
140 kr. + gebyr

Shout Out Louds

Support: Sibille Attar

Ny info: Sibille Attar er tilføjet som support.
Se mere nederst.

Nyt album
Det er gået næsten to år siden, ét af Sveriges største indiepop-bands Shout Out Louds udsendte succespladen Work (2010).

Men nu er der endelig nyt fra kvintetten, der har en forkærlighed for at mixe lækre melodier med 80’er-referencer samt new wave synths. Bandet er blevet kaldt en skandinavisk pop-udgave af The National.

Det nye album, Optica, udkom i slutningen af februar. Shout Out Louds har allerede givet en smagsprøve på det nye album i form af singlen ”Blue Ice”, der kan downloades gratis fra bandets Facebook side HER.

Forgængelig isvinyl
Singlen ”Blue Ice” blev lanceret som isvinyl i et begrænset oplæg på 10 stk. Udvalgte fans og journalister fik tilsendt et kit med instruktioner, vand og vinylform. Efter seks timer i fryseren havde man et skrøbelig eksemplar af Shout Out Louds nye single.

Kvintteten har selv stået for at producere Optica i modsætning til forgængeren Work, hvor produceren Phil Ek, der har produceret for Band Of Horses, Fleet Foxes og The Shins, skruede på knapperne. Shout Out Louds har senere lavet en svensk version af Band Of Horses kæmpe hit ”Is There A Ghost”

Lidt á la The Cure
Shout Out Louds består af Ted Malmros, som er bassist og perkussionist, Carl Von Arbin, som er guitarist, trommeslageren Eric Edman, multiinstrumentalisten Bebban Stenborg samt Adam Olenius, der er forsanger og guitarist.

Olenius vokal er ofte af anmeldere blevet sammenlignet med Robert Smiths fra The Cure til forsangerens store frustration, men som hos The Cure er Shout Out Louds største force kombinationen af glade popmelodier med vemodige tekster og vokal, så sammenligningen er alligevel meget nærliggende.

Work (2010)
Gaffa
Soundvenue

Support: Sibille Attar
Som opvarmningsnavn på touren medbringer Shout Out Louds den svenske popsangerinde og sangskriver Sibille Attar. Hun blev kendt under navnet Little Red Corvette og som medlem af bl.a. The Tourettes og [Ingenting].

Nu er Sibille Attar imidlertid gået solo og har udgivet ep’en The Flowers Bed. Fra den kan du høre nummeret "The Day". Ep’en har for nylig sikret Attar en nominering til en svensk Grammy i kategorien årets nye kunstner. I 2013 har Attar fulgt op med albummet Sleepyhead, hvorfra man kan høre singlen "Come Night".

Sleepyhead (2013):
 Gaffa.se

The Flowers Bed (2012):
 Gaffa.se
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.