Arrangementer

Store VEGA:

Mandag
Kl. 20.00
Forsalg:
295 + gebyr
Entré:
295 kr. + gebyr

Stone Sour

Support: The Interbeing

Ny info: The Interbeing er blevet tilføjet som support.
Læs mere nederst.
 
Da amerikanske Stone Sour i 2010 spillede i Store VEGA, kvitterede publikum for et høj-energisk liveshow ved at danne mosh pits og crowd-surfe.

Koncerten fik gode anmeldelser, og nu kan metal- og heavyrock-fans igen se frem til et brag af en koncert, når Stone Sour vender tilbage til VEGA den 17. december i år.

Nyt album under opsejling
Det grammy-nominerede heavyrock-band Stone Sour har for nyligt annonceret, at de er i gang med at indspille deres fjerde studiealbum, som kommer til at hedde House of Gold & Bones Part 1.

Det nye album skal følge op på Stone Sours seneste fuldlængeudgivelse, Audio Secrecy (2010), som bl.a. indeholdt hitsinglen ”Say You’ll Haunt Me”.

Nu skal bandet altså udgive det længeventede fjerde album, som kommer til oktober. De to første singler fra House of Gold & Bones Part 1 kan allerede streames HER.

Sideprojekt til Slipknot
Stone Sour er udsprunget af Slipknot, som igennem deres karriere har høstet enorm succes og vækket mange nye fans’ interesse for metal-genren. Stone Sour tæller to Slipknot-medlemmer: Frontman og sanger Corey Taylor samt guitarist Jim Root.

Stone Sour er ligesom Slipknot garant for et hårdtslående show, og sidste gang bandet spillede i VEGA, var der en eksplosiv stemning, som strakte sig fra mosh pits på gulvet til publikummet på balkonen, der ikke undlod at bidrage til stemningen ved at head bange og smide deres hårdt knyttede næver i vejret.

Nu byder der sig endnu en gang en mulighed for at opleve et pladeaktuelt Stone Sour live, når de vender tilbage til Store VEGA den 17. december.

Relateret indhold:
Se billeder fra sidst Stone Sour spillede i Store VEGA.

Live - Store VEGA, 2010:
 Gaffa

Support: The Interbeing
Det danske industrial metal band The Interbeing kombinerer lyden af skandanavisk metal med dyster stemning og elektroniske elementer.

Ord som tight, aggressivt, melodisk og atmosfærisk beskriver bedst metalbandets musik. Lyt fx til nummeret "Shadow Drift" HER.

The Interbeing har modtaget talrige roser for deres debutalbum Edge of the Obscure både herhjemme og i udlandet. 
Billetsalget starter torsdag 23. august via VEGAs hjemmeside, BilletNET og på posthuse.

Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.