Arrangementer

Store VEGA:

Fredag
Kl. 19.30
Forsalg:
218 + gebyr
Entré:
198 kr.

Støttekoncert for TUBA København

feat. Jokeren, Ida Corr, Thomas Helmig, Peter AG, Lilyphone m.fl.

Den 21. januar går bl.a. Thomas Helmig på scenen sammen med Jokeren og Ida Corr for at støtte børn fra misbrugsfamilier. Overskuddet går ubeskåret til TUBA København der tilbyder terapi og rådgivning til unge, som alle er vokset op med alkoholiske forældre. Støttekoncerten skal skaffe flere midler til at få den 2-årige venteliste bragt længere ned.

”Jeg deltager i TUBA´s støttekoncert dels fordi pengene går til et nødvendigt stykke arbejde, men så sandelig også fordi jeg tror det bliver en fed aften”, siger Thomas Helmig.

Den stjernespækkede koncert bliver bundet sammen af skuespilleren Mette Horn og filminstruktøren Lotte Svendsen. Det er første gang der bliver lavet en støttekoncert for denne gruppe unge.

Initiativtagerne til og arrangørerne bag støttekoncerten er privatpersonerne Henrik Appel Esbensen, souschef og MB Kbh’s kommune (A), Anna Gjerluf Nielsen, terapeut og Trine Christensen, terapeut .
 

Line-up
Jokeren
Thomas Helmig
Peter AG
Ida Corr
Lilyphone
Ida Gaard
Mads Mouritz
Ida Østergård
Johs. Nørrelykke
Lise Dres
Mette Horn
Jens Arentzen                                            
Lotte Svendsen 

TUBA
TUBA er en landsdækkende organisation der tilbyder terapi og rådgivning til børn og unge i alderen 14-35 år, der er opvokset i familier med alkoholmisbrug.  Læs mere på TUBAs hjemmeside
• 13 procent af de unge i TUBA har forsøgt selvmord under deres opvækst (0-18 år) (Kilde: TUBA)
• 54 procent af de unge i TUBA lider af Posttraumatisk stresssyndrom PTSD (Kilde: TUBA)
• 632.000 danskere er opvokset i hjem med for meget alkohol (Kilde: Sundhedsstyrelsen)
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.