Arrangementer

Store VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
160 kr. + gebyr
Entré:
160 kr. + gebyr

The Floor Is Made Of Lava

Support: Baby In Vain

Ny info: Baby In Vain er blevet tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Danmarksturné for toneangivende rockband
Det unge prisvindende rockband fra Esbjerg tager i oktober og november på en større Danmarksturné i anledningen af deres nye album, der udkommer i slutningen af september. Turneen bringer bandet forbi Store VEGA den 27. oktober.

The Floor Is Made Of Lava har med kun to albums bag sig og adskillige hits slået sit navn fast som toneangivende for dansk rock.

Debutalbummet, All Juice No Fruit, fra 2007 og efterfølgeren, Howl At The Moon, fra 2010 fik fremragende anmeldelser, og bandet blev i 2011 nomineret til P3 Prisen, P3 Lytterhittet og i fem kategorier til Gaffa Prisen samt 3 Zulu Awards, hvoraf den ene blev taget med hjem.

Ny single
I øjeblikket er de i fuld gang med indspilningerne til deres tredje og endnu ubetitlede album, der forventes udgivet i slutningen af september.

Den 18. juni udsendte de førstesinglen, Lost In The Woods, som med forsanger Tobias Kippenbergers ord handler om at se sig selv i bakspejlet for måske at se bedre klarere fremad:

Da man var barn, ville man have det hele, og alting kunne kun gå for langsomt. Jo ældre jeg bliver, jo mere frygter jeg en dag at fange mig selv i at have formet min sofa efter min røv, men indtil da vil jeg nok blive ved med at skrive om lysten til livet og modet på at springe ud, hvor man ikke kan bunde. Det handler den her sang om”, siger Tobias Kippenberger om forløberen til det nye album.

Howl at the Moon (2010): 
Gaffa
Soundvenue

Se billeder fra The Floor Is Made Of Lavas koncert i Store VEGA  i 2010.

Support: Baby In Vain
Når tre unge piger går sammen, skruer forstærkerne op på 11 og spiller tonstung, nosseslæbende rock, ved man, at der er ved at ske noget særligt.

Med et filmisk tekstunivers og en forkærlighed for det eksperimenterende fanger Baby In Vain deres lytter i en stemning, der henleder tankerne til 90‘ernes stonerrock-scene, hvis den var sat i nyskabende rammer anno 2012.

Baby In Vain demonstrerer på den nyligt udgivede ep Sweetheart Dreams deres evne til at få elementer som beskidte guitarer, klagende vokaler og et fantastisk øre for melodi og detalje til at gå op i en højere enhed. Lyt til Baby In Vain HER.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.