Arrangementer

Store VEGA:

Fredag
Kl. 20
Forsalg:
320 + gebyr
Entré:
340 kr.

The Specials

Support: Napoleon Solo

Support: Napoleon Solo
Napoleon Solo er et dansk ska-band, der spiller en two-tone og northern soul-inspireret form for ska. De startede ligesom The Specials også i 80'erne, så herrerne har mange års erfaring og vellyd med sig.

The Specials fortsætter turné-successen

Da The Special i 2009 tog hul på deres 30-års jubilæumsturné i England, var der ikke mange, der havde forudset, hvor gode koncerterne blev og, at fansene ville reagere så utroligt.

Spillestederne var tæt pakket med musikelskere, som havde ventet siden 1981 på at gense bandet, og med i selskabet var også en masse Specials-nybegyndere, som aldrig tidligere havde oplevet bandet live.

Når tæppet gik og Terry Hall, Lynval Golding, Neville Staple, Roddy Byers, Horace Panter og John Badbury nærmest eksploderede på scenen med "Do The Dog" måtte alle, unge som gamle, trampe med som gjaldt det deres liv!

Festivalaktuelle og prisnominerede
Efter denne overraskende succes turnerede The Specials i 13 europæiske lande, i USA, Canada, Australien, New Zealand og Japan. De spillede festivaler, heriblandt en mindeværdig koncert på Glastonbury og på den californiske Coachella, de gik på TV hos Letterman og på Jools Holland’s "Later".

Til musikmagazinet Qs prisuddeling i oktober 2009 fik The Specials "The Inspiration Award", efterfulgt af "Outstanding Contribution to Music", da NME efterfølgende delte årets roser ud.
 
Det gi’r stof til eftertanke, at The Specials igen får så stor opmærksomhed i hjemlandet 30 år efter, at de hittede stort med "Ghost Town" – netop i en tid, hvor England ser en økonomisk krise i øjnene, og hvor en højre-regering i den grad har løftet sparekniven.

Live - Øyafestivalen, august 2010:
4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner4 stjerner GAFFA
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.