Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
120 + gebyr
Entré:
120 kr. + gebyr

Thee Attacks

Support: Shiny Darkly

Thee Attacks vender tilbage til Lille VEGA
Det er fire unge knægte med et habilt ry som livenavn, der indtager Lille VEGA d. 28. april. Thee Attacks har i deres relative korte karriere allerede spillet koncerter i Berlin, London, Madrid og i USA. Men med koncerten i Lille VEGA vender de fire ålborgensere tilbage til der, hvor det hele startede.

Aftenens koncert er nemlig et samarbejde med CPH PIX, og Thee Attacks spillede releasekoncert for deres debutalbum på selvsamme festival i 2010. Det er derfor også muligt at købe partoutbilletter, der gælder til både koncerten og CPH PIX awardshow.

Ved showet bliver det største nye internationale filmtalent premieret med årets New Talent Grand PIX, der inkluderer en check på 30.000 Euro, og Politikens Publikumspris bliver også uddelt. Thee Attacks og Shiny Darkly følger trop og vender opmærksomheden mod den danske musikscenes unge nye talenter.

Rost liveact
Thee Attacks er ikke et band, der holder sig tilbage, når det kommer til musikken. De dyrker en hårdrock attitude krydret med catchy popmelodier. Det er rock med en tydelig retrovibe, men fremført med en rendyrket intensitet, der omslutter lytteren.

Kieron Tyler from MOJO Magazine så bandet spille til SPOT Festival og skrev følgende efter koncerten:

Thee Attacks kombinere soulfulde vokaler med en 65-era Townsend guitarist, der knalder Have Love, Will Travel riffs af sted gang på gang. Så godt! De kan godt overtage efter The Hives."

Live - Pavillion Junior, Roskilde Festival, 2012  Soundvenue

Live - Spot Festival, 2010
 Gaffa

That's Mister Attack To You,
2010
 Soundvenue

Support: Shiny Darkly 
Den unge trio Shiny Darkly spiller rå støjrock anført af Kristoffer Bechs vokal, Mads Lassen på trommer og Oliver Matthew Volzs på bas.  Bandmedlemmerne er alle kun 21 år.

På trods af dette samt, at bandet kun har eksisteret i under et år og kun har udgivet en demo, har de allerede underskrevet en pladekontrakt med Crunchy Frog. Shiny Darkly udsender deres første ep i begyndelsen af maj.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.