Arrangementer

Store VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
250 + gebyr
Entré:
250 kr. + gebyr

Thomas Dybdahl

Support: Jonas Alaska

NB! Åbent i Ideal Bar inden koncerten
Allerede fra kl. 19 er der åbent i Ideal Bar lige ved siden af Store VEGA, hvor du bl.a. kan få en Tuborg fadøl til 28 kr. og Classic til 32 kr. Det er altså det oplagte sted at varme op inden koncerten.

Ny info: Jonas Alaska er tilføjet som support.

Læs mere nederst.

Helt som lovet vender den norske singer/songwriter Thomas Dybdahl i år tilbage til VEGA lige op til jul for at spille en ikke så julet julekoncert. Det bliver i Store VEGA den 22. december.

Holder en tradition i hævd
Den norske sanger og sangskriver holder fast i en populær juletradition, når han til december lægger vejen forbi København.

Ved sin sidste i koncert i VEGA, som i øvrigt var helt udsolgt, foreslog Dybdahl på scenen at gøre koncert til jul i København til en fast tradition.

I år udvider han traditionen og gæster også Aarhus, hvor han ligeledes vil dele ud af sit imponerende bagkatalog. 

Ti år på toppen
Thomas Dybdahl debuterede i 2002 med albummet That Great October Sound, som var første del af en albumtriologi.

Sangeren har udgivet fem albums og har i Danmark etableret sig som et efterspurgt koncertnavn med en stadig voksende fanskare.
 
Se og hør nummeret "Dice".

Waiting For That Clear Moment (2010):
 Gaffa

Live - Store VEGA, december 2012:
 Gaffa

Relateret indhold:
Se billeder fra Thomas Dybdahls december-koncert i Store VEGA sidste år HER.

Support: Jonas Alaska
Den norske singer/songwriter Jonas Aslaksen, bedre kendt som Jonas Alaska, udgav sidste år sit selvbetitlede debutalbum i hjemlandet Norge.

Albummet, der bl.a. indeholder singlen "October", fik adskillige priser og gjorde Jonas Alaska til et omtalt navn på den norske musikscene.

I Danmark har Jonas Alaska været et relativt ukendt navn, men den 4. juni udkom hans debutalbum også i Danmark.

Imponerede på Spot Festival
Jonas Alaska begyndte for alvor at blive omtalt i danske medier efter hans koncert på Spot Festival. Her formåede den unge singer/songwriter at imponere både publikum og anmeldere.

Gaffas anmelder skrev bl.a. i sin fem-stjernede anmeldelse: "Jeg tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at ham kommer vi helt sikkert til at høre mere til, for han kan i den grad fortælle historier og sætte musik til."
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.