Arrangementer

Store VEGA:

Torsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
280 + gebyr
Entré:
280 kr. + gebyr

Thåström

Thåström tilbage til Danmark
Det karismatiske rock-ikon med den insisterende stemme, Joakim Thåström, vender tilbage til Danmark og indtager denne gang både VEGA og VoxHall.
 
Med sit imponerende sangkatalog, som breder sig lige fra punk med Ebba Grön, folkrock med Imperiet, industrial med Peace, Love and Pitbulls og en temmelig omfangsrig soloproduktion, er Thåström absolut en af den svenske rockmusiks trubadurer.

Dyster, sjældfuld rock
Live leverer han en intensitet og tilstedeværelse i sangene og graver dybt i kærligheden, i de store begreber og i de rastløse sind, alt fremført med en stemme så rå og smuk, at det gør så godt. 

Der er både eksplosionsagtig kraft, dyster rock og en sjælfuld visesanger i Thåström, der med sin skandinaviske stemme behersker både den blide ballade og den frembrusende tunge rock.

En svensker i Danmark
At svenskeren har et helt enestående forhold til Danmark, særligt Vesterbro, hvor han boede i en lang årrække, erklærer han i sange som ”Sønder Boulevard” og med sit covernummer af C.V. Jørgensens ”Indian Summer”, som kan høres HER.

Sidst han stod på den danske scene i Store VEGA i 2010, var både publikum såvel som den danske anmelderskare ovenud begejstrede, og kaldte det ”En mageløs koncert med en skandinavisk kunstner af de unikke” og kvitterede med en sand stjerneregn:

 Berlingske
 Politiken

Nyt album med i bagagen
Efter et stille år med kun et enkelt show ved den svenske Way Out West festival, er Thåström nu klar med både et nyt album og en omfattende turné, der også bringer ham forbi Danmark.

Albummet Beväpna dig med vingar, der udkom i feruar, er indspillet i Berlins klassiske Hansastudio og er beskrevet som en naturlig opfølger til Skebokvarnsv. 209 og Kärlek Är För Dom.

Beväpna dig med vingar, 2012

Kärlek Är För Dom, 2009
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.