Arrangementer

Store VEGA:

Torsdag
Kl. 20.00
Forsalg:
300 + gebyr
Entré:
300 kr. + gebyr

Tim Christensen And The Damn Crystals

Support: Mike Viola

Ny info: Mike Viola er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

NB! Koncerten er udsolgt. Der er oprettet en venteliste. Vi gør imidlertid også opmærksom på ekstrakoncerten den 16. marts.

Nyt album og nyt band

Tim Christensen er tilbage med sit fjerde soloalbum, og denne gang har han samlet et band til både at spille på pladen og bære titlen på albummet, som hedder Tim Christensen And The Damn Crystals.

Bandet består af Lars Skjærbæk (guitar), Søren Koch (bas), Christoffer Møller (keyboard) og Jesper Lind (trommer), som var de musikere Tim havde med på hans forrige tour, som fulgte efter 2008-udgivelsen Superior.

Nyt materiale skrevet på turné
Det meste af 2010 brugte Tim i selskab med sit gamle band, Dizzy Mizz Lizzy, på dennes genforeningstur, som bla. tog dem forbi Orange Scene og helt til Japan.

Men selv om det var en omfattende tour bandet var på, var der alligevel tid til at skrive nye numre under vejs. Og det er disse, du kan glæde dig til at høre, når Tim Christensen And The Damn Crystals lukker op for strømmen på deres kommende tourne.

Relateret indhold:
Se Tim Christensen spillede i Store VEGA i vores VEGA-player.

Support:
Den amerikanske sangskriver Mike Viola, der bl.a. har skrevet musik med Tim Christensen, er tilføjet som support til Tim Christensens to koncerter i Store VEGA.

Mike Viola har et imponerende repertoire i sit bagkatalog. Sangskriveren har siden 80’erne udgivet adskillige albums både i eget navn og med bandet Candy Butchers. Derudover har han skrevet filmmusik og produceret for en lang række prominente artister.

At Mike Viola opvarmer for Tim Christensen er ikke en tilfældighed. Han havde nemlig en finger med i sangskrivningen af Tim Christensens anmelderroste album Superior, der udkom i 2008.

Mike Viola var også i Danmark og spille til Tim Christensens tre udsolgte koncerter i Store VEGA i 2009. Her blev han præsenteret af Tim Christensen som ”en af mine helte”.

Hør "Good Ideas Grow On Trees" (via YouTube) fra Mike Violas album Lurch fra 2009.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.