Arrangementer

Store VEGA:

Søndag
Kl. 20.00
Forsalg:
325 + gebyr
Entré:
325 kr. + gebyr

Trey Songz

Support: Tvinz

NB: Tvinz er tilføjet som support.
Læs mere nederst.
Den amerikanske R’n’B-crooner Trey Songz sparker det nye år i gang, når han 6. januar giver koncert i Store Vega.

Stor stemme
Trey Songz har siden albumdebuten tilbage i 2005 været en af tidens mest roste stemmer indenfor sin genre. Det har blandt andet kastet utallige topplaceringer på hitlister, Grammy-nomineringer og en enorm fanskare af sig. 

Trey Songz begyndte at synge i en tidlig alder, men tøvede med at optræde for folk, da han var meget genert. Han overvandt heldigvis genertheden, og i 2000 deltog han i en talent-konkurrence, der resulterede i en pladekontrakt med Atlantic Records. 

Nyt album ude
Senest har Trey Songz været USA rundt med sin egen The Anticipation 2our, hvor han også havde rapperen Big Sean med. Trey Songz udgav 21. august sit 5. studiealbum Chapter V, som han beskriver med ordene:

Musikalsk er det mit bedste album til dato – lydmæssigt, vokalt og med respekt for sangskrivning. Det er et album, der tager dig mange steder hen, både følelsesmæssigt og sanseligt.

Både singlen "Heart Attack" og det nye album ligger lige nu blandt de øverst placerede på Billboard’s single- og albumhitliste.

Support: Tvinz
Den nye danske duo Tvinz, bestående af tvillingeparet Mark og Tim, er support, når R&B-kometen Trey Songz giver koncert i Store VEGA.

Den musikalske stil indikerer tydeligt, at de to tvillinger er børn af 'Nik & Jay'-generationen, da både kærligheds-rap og melodiske omkvæd præger lydbilledet. Seneste single ”Hvornår” har haft kæmpe succes på Youtube, hvor videoen er oppe over 300.000 views. Se den HER.

Duoens rapper Tim og sangeren Mark stammer fra Caribien og anmark bidrager med deres lyrik, charme og udstråling, gode vibes og fed pop til den danske musik scene.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.