Arrangementer

Store VEGA:

Fredag
Kl. 20.00
Forsalg:
350 + gebyr
Entré:
350 kr. + gebyr

TV-2 - ekstrakoncert

Support: Kira Skov

NB! Kira Skov er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

NB! Åbent i Ideal Bar inden koncerten

Allerede fra kl. 18 er der åbent i Ideal Bar lige ved siden af Store VEGA, hvor du bl.a. kan få en Tuborg fadøl til 28 kr. og Classic til 32 kr. Det er altså det oplagte sted at varme op inden koncerten.
 
Koncerterne med TV-2 den 27 og 28. december er udsolgt, og der annonceres derfor nu en ekstrakoncert den 29. december i Store VEGA.

100 sange på 180 dage
Fredag den 26. oktober kl.19.30 går det aarhusianske band TV-2 på scenen til en gigantisk udendørs koncert på Bispetorv. Det er startskuddet til et historisk stunt:

Et dansk band spiller 100 sange fra hele bagkataloget fordelt på seks koncerter, det næste halve år rundt om i Danmark med en enkelt afstikker til udlandet.

Ved koncerten i VEGA spiller TV-2 med fokus på de tre plader Nutidens Unge, Rigtige Mænd og En dejlig torsdag.

Opsamling på vej
Anledningen er, at TV-2 endelig har taget sig sammen til samle værkerne og udgive dem under overskriften: Bag duggede ruder 1981- 2012.

Godt 30 år er der gået, siden TV-2 for første gang optrådte i hjembyen. På café Casablanca stod orkestret stuvet sammen på få kvadratmeter - med små tv-monitorer udenfor til den store forsamling, som IKKE kunne komme ind.

Danmarks stædigste
Siden er koncertstederne vokset lidt. Det er blevet til mange udsolgte koncerter i Scandinavian Congres Center, KB Hallen og sidst i 2012 for over 35.000 mennesker på årets Skanderborg Festival.

Nogen har kaldt dem Danmarks største rockorkester. Selv vil de nok foretrække betegnelsen Danmarks stædigste orkester.

De er det band, der har holdt hinanden længst ud, ganske enkelt. Spørger man dem hvorfor, kommer svaret promte: Det er publikums skyld!

Hvad enten det er ansvarsforflygtigelse eller udtryk for en reél respekt for bandets trofaste tilhængere, så er det pay back time.

Showtime (2011)
 Gaffa

Relateret indhold
Se billeder fra da TV-2 meget overraskende supportede Marie Key i Lille VEGA tidligere i år.

Support: Kira Skov

Som opvarmningen til TV-2s koncerter i VEGA, kan man høre den grammy-vindende danske sanger og sangskriver Kira Skov.

Udover stor ros for hendes eget materiale, har Kira også modtaget mange roser for hendes netop overståede turné, hvor hun fortolkede Billie Holiday.

Hun er i øvrigt aktuel med albummet Epiphanies of Grandeur sammen med guitar-legenden Peter Peter under navnet Persona. Kira optræder til koncerterne i VEGA med Nicolai- Munch-Hansen på bas og Nikolaj Torp på keyboard.
Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.