Arrangementer

Lille VEGA:

Lørdag
Kl. 21.00
Forsalg:
130 kr. + gebyr
Entré:
130 kr. + gebyr

Villagers

Support: The Migrant

Ny info: The Migrant er tilføjet som support.
Læs mere nederst.

Mercury Prize-nomineret indiefolk med irske Villagers 
De varmede op for Grizzly Bear sidste år, og nu kommer irske Villagers til landet som hovednavn på plakaten. De bringer deres intense singer/songwriter og storladne indiefolk til Lille VEGA den 30. november.

Villagers startede som den irske singer/songwriter Conor J. O'Briens soloprojekt. O’Brien udgav en ep i 2009, men fik senere Tommy McLaughlin, Danny Snow, James Byrne og Cormac Curran med om bord, og Villagers, som bandet ser ud i dag, var en realitet.

Musikpriser og tour med Grizzly Bear
Bandets debutalbum, Becoming a Jackal, udkom på indiepladeselskabet Domino i 2010 til rosende anmeldelser og en nominering til den prestigefulde Mercury Music Prize. O'Brien vandt også den fornemme Ivor Novello-pris med albummets titelnummer.

Efter det første album turnerede Villagers flittigt og varmede op for Neil Young og var på turné med Tracy Chapman. De besøgte Danmark i oktober 2012, hvor de varmede op for Grizzly Bear i Falconer Salen.

Nyt album ude
Album nummer to skulle ikke være O’Briens værk alene, og hele kvintetten arbejdede sammen om albummet {Awayland}, der udkom i januar 2013 med nummeret ”The Waves” som førstesingle. Gaffa kaldte albummet “Udsøgt og enestående irsk singer-songwriter-pop”

Det er et kontrastfyldt album, der vokser ved hver gennemlytning med mange instrumentale lag, blide strygerarrangementer og både energiske trommer, som på den nye single ”Earthly Pleasure”, og delikate, afdæmpede melodier som den vuggevise-inspirerede “In a Newfound Land You Are Free”. 

{Awayland}, 2013
Gaffa
Undertoner
Soundvenue 

Live, support Grizzly Bear, 2013 - Falconer Salen
Undertoner


Support: The Migrant
Efter det internationalt anerkendte album Amerika fra 2011 høstede The Migrant tidligere i år flere anmelderroser med sit tredje studie-album Beads.

Frontmand Bjarke Bendtsen har gennem de sidste år været på farten på denne og hin side af Atlanten, og det seneste album er en forfriskende, psykedelisk folk/pop-eleksir til dagdrømmere og mystikere. Hør bl.a. nummeret "Nuts".

På scenen bakkes Bendtsen op af sit københavnsk-baserede band, med hvem han netop har indspillet endnu et album, der udkommer i foråret 2014.


Vidste du, at VEGA ejes af en fond, der hedder Koncertvirksomhedens Fond? Fonden er skabt med det eneste formål at lave gode koncertoplevelser for publikum og musikere.

Obs! Der kan forekomme stroboskoplys til koncerter i VEGA.
Info om aldersbegrænsning, koncertstart, billetter og kamera til VEGAs koncerter, finder du i vores Spørgsmål & Svar-sektion.